![]() |
Re: Renault clio mk1`
12 Attachment(s)
Inca un rand de poze :D
|
sa-l stapanesti sanatos,am avut si eu unul la fel,aceeasi culoare fab in 2000,avea abs,geamuri el fata.servo.un nesimtit de stalp a intrat in mine si mi-a distrus partea drapta fata si l-am vandut la piese ca era deformat rau,oricum sa ai cati mai multi km fara probleme
|
4 Attachment(s)
Azi am fost si am facut RAR`ul..am dat numerele vechi jos...am dat si "RO-ul acela jos de pe portbagaj..si maine sau poimaine trebuie sa ma duc sa iau numerele noi :D
Niste poze.. |
Ti-au dat astia rar-u ma ? :))) Hai ca arata bine masinuta...nr preferentiale ceva ? sau e surpriza :D
|
4 Attachment(s)
Quote:
Am dat jos stikerul cu "RENAULT ELF" am cam frecat la el :)) Si am dat husele jos..pana iau altele ( arata mai bne asa) :D |
Asa...mergi pe "clean" ca o sa dea bine. Idei de nr preferentiale ? ZUZ :))))...altele n-am eu sunt mai zuz asa :-)
|
Quote:
Am vazut ca au niste "tzamburusuri" emblemele cu RENAULT si CLIO..exista doape ca sa nu ramana gauri?:D |
Da, si eu ma gandeam la un B 666 ZUZ :)))...nu exista doape dar in schimb exista Ghetto Tuning pentru gaurile alea. Hai da-i drumu si fa-l clean :D
|
Quote:
|
Baga combinatia cu AND ca merge...sau pune ce iti place tie. Bafta sa alegi ceva frumos sa ne spui maine ce nr ti-ai luat :-)
|
Quote:
|
Eu cand mi le-am facut am asteptat vreo 2 ore jumate ceva de genu dar a meritat ptr zuz :oops:.
|
Quote:
|
Cunosc pe cineva care si-a pus la cineva mai ieftin cica. Nu mai stiu exact cat a dat...cu tot cu omologare. O sa vb cu el maine si daca e ok o sa iti las nr-u lui
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning