![]() |
Re: Maşina mea: Astra F Rosie
Da... oricum tin mult mai bine franele: pedala tine sus, e tare, etc. Am impresia ca de cand a luat masina pierdea presiune si lichid pe la tamburul care e acuma schimbat, doar ca in timp problema se agravase.
|
3 Attachment(s)
Scuze pt claritatea pozelor.
|
Sal Cristi.Felicitari pt noua achizitie.Arata impecabil masina, si jantele alea de 15 , poti sa juri ca sunt de 16 nu Valy? :D:D Ai grija de "Sageata Rosie". Super faina.
|
Quote:
măcar -40 acolo :D |
Quote:
Quote:
|
Pentru moment masina lui volidul este la mine, deci...
@alex.p7m: daca te-ai fi uitat la poza asta ai fi vazut ca masina are deja suspensia montata ;) @vlx: i-am facut ieri un dush, si pana sa fac poze a inceput furtuna. |
2 Attachment(s)
Quote:
... o idee mai jos ar merge ... ceva gen ca la mn |
Pe spate mi se pare la fel. La partea frontala poate fi o mica diferenta deoarece cand am montat suspensia am schimbat si flansele de la amortizoare. Cand o sa se mai lase flansele o sa mai coboare putin. Ca etalon, in momentul actual intre aripa si cauciuc incap chinuit doua degete, cand o sa se mai lase flansele o sa incapa doar unul.
|
Mie mi se pare lasata in limita decentei. Sa se obisnuiasca asa cu ea si dupa o mai lasa el singur :twisted:
|
Nu cred :lol: a avut golful lasat maxim si nu-i mai trebuie :lol:
|
Once you go low you can never go back up :twisted:
|
Discutabil. Masina in configuratia actuala este super ca manevrabilitate, sta foarte bine pe viraje si totusi este "circulabila" pe drumurile din iasi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma, e praf suspensia la masina asta :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning