![]() |
Re: E36 - simplu
Quote:
@ manu22. Vezi ca are road runner la semnatura link catre magazinul lui. Da asa e, mai nou vezi M-Technik peste tot, da nu poti blama chestia asta. E ca si cum ai zice ca o tipa seama prea mult cu Adriana Lima. ;) |
Ce consum are jucaria ta?
In oras normal Si in oras la distractie gen 5/10 semafoare scartz |
Quote:
|
3 Attachment(s)
un mic update...jantele acum s-au vopsit in negru mat si lac de protectie peste...au fost incaltate cu michelin pe spate 205/50/15 si continental 205/50/15 pe fata.vreau sa cumpar solutie pt curatat injectoare...
|
Imi place :) cat a costat masina?
|
frumoasa mata...ar fi trebuit sa vopsesti si manerele albe si ai dreptate bara aia e comuna tare...;)
|
m-am gandit si la manere...dar poate o sa fie fara manere in viitor si de aia...bara inca nu am gasit ceva convenabil...acum urmeaza alte modificari...nu la exterior
|
Salut, am vazut ca cauti cite ceva pentru masina si am hotarit sa iti vad si masina. Ce tine de acele din bord, le vopsesti nu cu spray ci cu marker rosu :)
|
Re: E36 - simplu (exemplu doar)
4 Attachment(s)
Un ex de BMW compakt ...:shock:
|
Quote:
|
Sa ai spor..Bafta :) Frumoasa;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
i-am vopsit acele in rosu , iar la filtrul de aer o sa ii fac in primavara separator de caldura.sincer nu ma prea intereseaza asa mult viata motorului asta pt ca o sa vin un is.dar mai dureaza.Bafta!
|
ai folie si pe fata sau mi se pare? nu te opresc gaborii,sau te ai pe bune cu ei ?? Frumoasa masina :-)
|
mersi frum,nu am folie pe fata...e geamu cu o tenta mai inchis..asa mi se pare si mie...si cu "baietii"...castigi mult si numai daca le vb frumos, crede-ma!! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning