![]() |
Re: I-phone 3gs vs. Samsung galaxy s
Am mai auzit o chestie despre ele, de la un baiat care a avut mar 3g, ca poti pune muzica doar trecuta prin itunes, e asa si la 3gs?
|
Da , la fel
|
Quote:
PS : Iphone 3GS ca si Samsung Galaxy S,fac parte din oferta de telefoane smartphone's, pe langa ca iti prelungesti un abonament,pe 24 de luni,esti obligat sa iti faci o optiune de internet cu 9 euro pe luna ( 100% la Iphone ). Eu as alege 3GS-ul,asa cum am ales si eu deja,sunt foarte multumit! |
deci in acest program nu trebuie sa platersc nimic? si pot pune muzica mea(caci ascult si muzica unor artisti care nu au fost dati la tv, mai ales in state)? este si pentru windows xp? ca ci astia de la apple sunt cu mac-ul
totusi , eu am dat la preturi thank you, si acolo nu am vazut s aprecizeze ceva de iphone ca trebuie marit abonamentul... oricum vad ca de la 20 de mb de net mi-au marit la 200mb, fara sa spuna nimic, dar nu mi-au luat nimic, deci sunt multumit |
Quote:
Nu,nu trebuie sa platesti nimic pentru program. Da,si pentru XP/vista/win7. |
multumesc :)
|
Zane tot respectu pt tine dar daca tu o sa iti iei iphone cu prelungirea abonamentului pe 24 luni, la un abonament de maxim 10 euro/luna si iphone-u 99 euro, iti platesc drum/cazare sa vi la brasov sa faci smecheria asta si pt mine.
Uite cum stau treburile. Pantera 26 - abonament lunar 27 euro - iphone 99 euro Pantera 8 - abonament 8 euro lunar - iphone 548 euro Toate pe 24 de luni. Eu zic ca nu merita un calcul simplu Bani cheluiti pe abonament: 648 euro Bani telefon: 99 euro Total : 747 euro - 3200 RON Ce zici iti permiti? Daca iti permiti totul e ok insa sa nu faci confuzie ca dai 99 euro si ai abonament mic. O sa ai un abonament de 27 euro lunar. |
DE CE TREBUIA ZANE SA FACI UN TOPIC SEPARAT CAND PUTEAI PUR SI SIMPLU SA PUI INTREBAREA CARE TE ROADE LA TOPICUL "Diverse discutii despre telefoane mobile" ??? ESTI TU MAI SPECIAL, AI 3 OO SAU CARE-I TREABA, CA NU INTELEG?
|
scuze, am vazut topicul ala dupa ce am primit cateva raspunsuri... :oops: e greseala mea, dar de acum ce sa-i mai faci...
apropo pt restu, da am gresit cu prelungirea, ia mult, de acum mai asterpt cateva luni sa imi expire abonamentul meu si o sa il inchid si fac altul ca sa iau ceva bun :) topicul se poate inchide/sterge :) |
Quote:
Quote:
. Poti pune, orice muzica vrei, orice denumire ar fi ! 2 La mana: depinde ce vrei de la telefon. Daca esti apps addict, alege clar 3gs. Daca vrei doar un telefon bun, cu care poti face apeluri, mergi pe Galaxy S. Daca vine vorba de Iphone 4, deja Galaxy S iese din discutie, cu tot cu androidul lui. |
dolb, el se referea acolo ca poate pune muzica doar cu ajutorul iTunes, adica nu cu copy-paste.
Oricum, as alege iPhone oricand...dac-as avea si fonduri...:lol: |
Quote:
se poate pune muzica pe telefon si cu itunes ;) trebuie sa cauti putin pe net .. e cu cut . copy paste transform dar pentru restu exista http://www.jailbreakme.com si telefonul devine un mielusel imediat ;) SLIDE TO JAILBREAK ;) |
Sfatul meu e sa iti iei Iphone 3gs.Eu unul asa am facut si nu regret deloc.
|
Quote:
|
am avut si Iphone 3 si galaxy s eu recomant samsungul!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning