![]() |
Re: Need For Speed: World Online
6 Attachment(s)
Multumesc :D,mai am si o silvia si un 350z :arrow:
|
amandoua tunate perfect :)
;) |
si eu
level 8 nikname : ntz Un mazda rosu :( strang bani pentru ceva bun 8) |
1 Attachment(s)
Si am ajuns si eu la level 15 si am schimbat si un dodge charger .Mama mama stok parca era un autobuz ,luam curbele cu el de parca era un autobuz.:|Dar l-am schimbat imediat cu un nisan 350 z care sincer imi place ...
;))Mi sa parut putin comic sa pun semnul de incepator pe spate :)) si asa parca era prea simplu. Attachment 1708759 P.s : ce masina imi recomandati pe viitor? cam pe la level 22? |
Cred ca Lotus Elise..eu mi'am luat o impreza de care sincer sunt foarte,foarte multumit,cel putin in curbe se duce superb,acuma vezi si tu care o preferi :D,cel mai bine e sa fie mai usoara si mai agila decat mai rapida si mai grea,depinde si de stilul tau :D
|
1 Attachment(s)
Multumesc pentru sfat .Ai dreptate decat puternica si grea asa cum s-ar caracteriza tipul masinii americane sincer as prefera ceva mai mic si mai usor de manevrat.
Masina vecinului meu :D Joaca si el zilnic ... o poza cu masina. Este la level 15 si are ca nikname cyupy01 Attachment 1711544 |
frate pana la urma de la level 10 in colo se joaca gratis sau ati platit? daca da sa-mi ziceti si mei cum..:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un prieten de-al meu :
Nikname : ALEXUVL . Este si el in crestere la lvl 9. O mazda in plina investitie si viitoare dezvoltare:D Attachment 1713096 Attachment 1713097 |
Astazi mi-am cumparat un Subaru in jos si..ce pot spune despre el:-s cu parere de rau regret ca am cumparato :|O suma de bani ,si viteza nu :| Nisanul 350 z o face cam cu 20 de km in plus .Ceea ce este de remarcat la Subaru este demarajul si cum se comporta in curbe ceea ce m-a uimit.Si inca o bulian neagra ar fi faptul ca kit pentru ea se poate pune dabia la level 25 si atuci mai bine iti cumperi Porshe decat sa mai pui kit pe Subaru.
Oricum sunt de parere ca cel mai bine ar fi sa investesc in Nisan 350z la lavel 22 se poate cumpara kit-ul maxim pentru ea.Cand am cumparat Subaru am comparat toate masinile care se puteau compara catusi de cat cu ea ,cum ar fi Toyota Supra si Audi S5 aceste fiind mai slabe cu vreo 2-3 linii . Ceea ce am scris mai sus este si un sfat si pentru cei care joaca jocul si inca nu au ajuns la level 20 .Oricum parerea mea? -PASTRATI NISAN-ul si nu cumparati alte masini in speranta ca poate ele vor fi mai bune:| deaia multi au masina aceasta in joc pentru ca este buna si la alte levele(cea mai buna masina din joc -parerea mea). Cu toate cele zise va spun salutare. |
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Server: Europa
user: elementall Masina: Nissan Silva Verde + Negru = cat se poate de simplu Level: 13 Poze : Nu stiu de ce se vad asa intunecate dar ma rog ->>>>>>> |
1 Attachment(s)
mie nu imi merge ... se incarca dupaia se blocheaza si imi iese ... ma ajuta si pe mine cineva?
|
Incearca sa reinstalezi jocul .
|
3 Attachment(s)
49 de masini de politie :))
Si inca ceva: Masina unui prieten: Attachment 1726431 Attachment 1726432 Attachment 1726433 |
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning