![]() |
Re: Corsa mea
800.000 lei
|
super masina ..propietarul este un nebun :D andi continua ce ai inceput cu masina si nu te opriiii...jantele sunt bestiale,masina merge super..iar andi este un baiat de nota 10
|
jentzile is nebunie...dar la exterior nu teai gandit sa schimbi cate ceva?! ma refer la body kit....
|
M-am gandit normal k m-am gandit shi vreau sa imi pun kit-ul de la Carzone specials Blitz, sau shi mai frumos sa imi faca cineva pe comanda un body-kit cu tot cu aripi umflate, k in pozele trimise de Mondeo....
|
chiar am vrut satzi rekomand carzone specials am vazut un kit care arata super pe corsa...da ii in jur e 1000 de euro...orikum...am vb cu un tip din bukureshti care face acelashi kit din fibra de sticla...si ii la juma de pretz k originalu :)
|
:lol: Mishto e bine ideea e k eu vreau sa ii shi umflu aripile sa arate mai bine putzin vreau sa fie toata custom, dar problema e k nush cum fak k o sa am nevoie de mashina shi dak o las pt kituri exterioare trebuie sa astept cam o luna pana sa mi-o faca cum vreau eu, nu mai zic de preturi k toata lumea zice k dom'le iti iau atata shi la sfarshit cand iti zice pretzul total realizezi k tre sa te vinzi pe tine k sa poti acoperi factura:lol:
|
pai kitu ar fii in jur de 14 milioane....+vopsitu +instalatu nu cred k intreci 20 de mil...
|
Pai ar fi cat de cat bine asha.... dak e shi il cunoshti pe om shi face treaba buna... as incerca sa fak rost de bani... oricum dak e il rog pe Mondeo sa imi dea toate pozele cu cele doua Corsa rosie shi argintie, k dak e sa ii arat la om cum vreau sa arate...
|
uite itzi pun poza cu kitu care imi place mie pt corsa...nu is preten cu tipu sau ceva de genu...am vb numa cu el...k ma interesa kitu si lam intrebat numa un pretz...si ink ceva ai mai putea sa ii pui stopuri clare sta f bine pe corsa!!
|
2 Attachment(s)
pozele......
|
Eu vreau sa ii pun stopuri cu led, dar in momentul de fatza trebuie sa ma limitez la ceva anume pentru ca vreau suspensii pneumatice, cu reglare din mashina a inaltzimii shi a duritatii.... shi costa de o sa ma rupa... baga pozele repede, dar dak sunt alea de la Carzone specials kitul blitz il shtiu e prea marfa...
|
stopuri cu leduri...pot sa vb cu unu de aici din oradea...dak chiar te intereseseaza si in legaturke cu suspensile...cam pe la 1500 de euro am vazut pt golf...sincer nu cred sa fie asa diferentza mare de pretz...numa bine :)
|
Super tare masina... O vad des pentru ca stam in acelasi cartier si iti spun sincer, prima data cand am vazut jentile am ramas blocat vre-o 2 minute... :lol: Cad super bine pe masina... Felicitari si bafta in continuare! 8)
|
Quote:
am vazut undeva oferta pt acel bodykit in jur de 800e daca nu ma inshel :) btw: nu incerca decat un kit original iti spun din proprie experientza (oricum il rezolvi pe ... CASCO :D) |
Ar fi super la pretzul ala, iar bodykitul asta cu jantele care le am cred k ar fi crima curata :twisted: :twisted: dak afli de unde erau pls let me know
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning