Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   curse 402m si expo tuing la suceava (vatra dornei) pe 14-15 AUGUST (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/201083-curse-402m-expo-tuing-suceava-vatra-dornei-14-15-august.html)

fritz-sv 29-07-10 18:45

Re: curse 402m si expo tuing la suceava (vatra dornei) pe 14-15 AUGUST

dragos o sa vedem ce se poate face la demo cu masina ta normal din start am plecat doar cu misu si razvan o sa avem nevoie de tine la controlul masinilor dar sa fie mai strict controlate :evil:

Heparu_Boy 29-07-10 20:21

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 3551219)
pai daca e 402 m... ne dam si acolo, ca tot cai avem si noi nu... si in plus, mishoo.. cu cea mai mare placere le fac pe amandoua.... si vroiam sa zic si eu de o demonstratie de drift... dar daca nu e loc....ma limitez la ce imi zic organizatoriii....

ups.. stai...ca noi suntem organizatorii...

Eu zic sa va axati pe partea de drag mai bine !!!

TIGER Cupra/GTC 30-07-10 15:37

nu se aplica coeficientii legal racing la grupe?adik 0.95 fwd ,1 rwd si 1,15 awd, nu de alta dar la 209 cp fwd cat are masina mea as vrea sa intru cu tfsi urile de 400cp(care intra la grupa 166-200cp )

bakal 31-07-10 01:07

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 3553335)
nu se aplica coeficientii legal racing la grupe?adik 0.95 fwd ,1 rwd si 1,15 awd, nu de alta dar la 209 cp fwd cat are masina mea as vrea sa intru cu tfsi urile de 400cp(care intra la grupa 166-200cp )

tfsi-urile sunt ale mele.. te rog frumos...
si nu, nu se aplica coeficientul decat pt 4x4....dar pana la fata locului mai e loc de schimbari

Calin_UKU 01-08-10 14:11

ceva detalii despre desfasurarea curselor pentru ca vad ca evenimentul se extinde pe doua zile. O sa fie cu calificari si primi X merg mai departe sau o sa fie piramidal.
Bafta.

morpheusmaster 01-08-10 14:22

3 Attachment(s)
Salut baieti...ma intereseaza si pe mine starea drumului de acces spre locul de expo. Este drum de tara, drum asfaltat ca'n palma...drum bun dar cu o zona plina de cratere...Intreb pentru ca vreau sa stiu daca pot intra cu o masina care are garda la sol umpic mai mare decat un kent 100 sau nu??? Mie o sa'mi fie destul de dificil si sa ajung cu ea pe acolo, sa o las la strada undeva dupa tot efortul...mai bine o las acasa si vin simplu spectator la drag.

Am vazut PDF atasat de Fritz dar nimeni nu a scris nimic despre drumul de acces. Vorbesc din experienta...drumul spre aeroport Tulcea a mai fost cum a fost...dar drumul de acces spre "pista" de la Alexeni a fost total impracticabil cu asa garda so pleaaase MTV pimpy my ride :)) (ati inteles voi)

Oricum ar fi...ne vedem acolo!!!

Later edit: AM REVENIT! Traiasca google earthu' ca am gasit aeroportu :)

In pozele uploadate e marcat in pozitia A (drumul e58)...intrebarea mea este...care din drumuri este mai potrivit? Cel prin Targu Neamt>Gura Humorului sau cel prin Poiana Teiului? (ca stare a asfaltului)...sau ambele's praf? :)

Ali_ump 01-08-10 15:49

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3556746)
Salut baieti...ma intereseaza si pe mine starea drumului de acces spre locul de expo. Este drum de tara, drum asfaltat ca'n palma...drum bun dar cu o zona plina de cratere...Intreb pentru ca vreau sa stiu daca pot intra cu o masina care are garda la sol umpic mai mare decat un kent 100 sau nu??? Mie o sa'mi fie destul de dificil si sa ajung cu ea pe acolo, sa o las la strada undeva dupa tot efortul...mai bine o las acasa si vin simplu spectator la drag.

Am vazut PDF atasat de Fritz dar nimeni nu a scris nimic despre drumul de acces. Vorbesc din experienta...drumul spre aeroport Tulcea a mai fost cum a fost...dar drumul de acces spre "pista" de la Alexeni a fost total impracticabil cu asa garda so pleaaase MTV pimpy my ride :)) (ati inteles voi)

Later edit: AM REVENIT! Traiasca google earthu' ca am gasit aeroportu :)

In pozele uploadate e marcat in pozitia A (drumul e58)...intrebarea mea este...care din drumuri este mai potrivit? Cel prin Targu Neamt>Gura Humorului sau cel prin Poiana Teiului? (ca stare a asfaltului)...sau ambele's praf? :)

Stiam ca de la Campulung e in lucru ...acum nu stiu strea lui...pe Valea Bistritei nu recomand oricum ...varza!!!

KAmikazee2005 01-08-10 16:05

drumu de la Gura humorului pana la vatra dornei e ca in palma... l-au refacut pe tot :D :) deci recomand prin gura humorului.

Red Celica 01-08-10 20:14

sunt bine facute grupele... eu ma incarez perfect cu 2,8-ul la 166-200 cp....:lol::lol::lol:

BaKal: mai vrei sa ne dam sau ti-ai revenit...:lol::lol::lol: ca la bucurest vroiai sa ma scoti la interval pe autostrada...acum ai ocazia...

Costel-TBO 01-08-10 21:25

salutari
ceva poze cu suprafata de joc:D daca se poate
bafta in organizare....

bakal 01-08-10 22:19

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3557354)
sunt bine facute grupele... eu ma incarez perfect cu 2,8-ul la 166-200 cp....:lol::lol::lol:

BaKal: mai vrei sa ne dam sau ti-ai revenit...:lol::lol::lol: ca la bucurest vroiai sa ma scoti la interval pe autostrada...acum ai ocazia...

cum sa imi revin :lol: nu cred ca mai am vre-un leac... si da, vreau sa ne dam.... ce naiba razvane, distractie sa fie

fritz-sv 01-08-10 22:20

salut
vb de drumu de la suceava la aerodromu din vatra dornei
am facut pina acum 3 drumuri pina acolo
el este foarte bun nu sint terminate 2 poduri dar aveti drum pe linga ele asfaltate ocolitoare si tre sa fiti mai atenti la trecerile de cale ferata fara astea este foarte bun pina la vatra dornei si la aeroport voi reveni cu poze cu intrarea in aeroport si pina acolo ce am euintrarea in aeroport este asfaltata si mai este 150 de m de drum cu balastru dar este la nivel si foarte bun

fritz-sv 01-08-10 22:24

Am vazut PDF atasat de Fritz dar nimeni nu a scris nimic despre drumul de acces. Vorbesc din experienta...drumul spre aeroport Tulcea a mai fost cum a fost...dar drumul de acces spre "pista" de la Alexeni a fost total impracticabil cu asa garda so pleaaase MTV pimpy my ride ) (ati inteles voi)

Later edit: AM REVENIT! Traiasca google earthu' ca am gasit aeroportu

In pozele uploadate e marcat in pozitia A (drumul e5...intrebarea mea este...care din drumuri este mai potrivit? Cel prin Targu Neamt>Gura Humorului sau cel prin Poiana Teiului? (ca stare a asfaltului)...sau ambele's praf?

recomand cel prin gura humorului 100%:D

miler21 01-08-10 23:07

Astazi am plecat in concediu intr-un tur al Romaniei si am plecat pe ruta Suceava-Gura Humorului-Vatra Dornei-Sighetu Marmatiei etc. Vreau sa va spun ca drumul asa cum a zis si Fritz e foarte bun, deci vi-l recomand :D

Red Celica 02-08-10 14:03

Dragi participanti,

In urma experientei pe care o avem in organizarea evenimentelor de acest gen si avand in vedere ca in zona asta anul acesta nu au mai avut loc "liniute" si ca toti sunteti dornici de adrenalina si afirmare, va spun de la inceput ca cine nu va respecta intr-utotul indicatiile organizatorilor, va fi descalificat pe loc fara a i se returna taxa achitata.

Ma refer la burn out, cerculete, sau orice alta abatere care poate pune in pericol securitatea celor prezenti.

Am vorbit cu colegii organizatori si am stabilit ca la demonstratiile de drift vom fi 4 piloti din Campionatul National de Drift:

1. Razvan LKN
2. Mihai Maxim
3. Dragos Stacescu
4. Razvan Bakal

Avand in vedere ca este un eveniment intins pe 2 zile si sa va sta la cort, (ceea ce este senzational) noapte in care clar ca se va consuma si ceva alcool, am rugamintea ca cei care participa dumica sa fie moderati pentru a nu avea surpriza eliminarii din concurs.

Am fost in acest week end la etapa de drift KOE in Ungaria si vreau sa va zic ca am pierdut o jumatate de zi de antrenamente pentru ca arbitrii m-au vazut cu o bere in mana... ceea ce mi se pare extrem de corect....

sunt convins ca daca toata lumea se comporta civilizat si cu bun simt, va fi cel mai frumos eveniment din zone, desi va fi greu sa-l egaleze pe cel de la SV de la ultima etapa nationala de drift.... dar putem incerca...

Va steptam pe toti...

Razvan LKN

All times are GMT +2. The time now is 17:52.

- Copyright 2025 4Tuning