![]() |
Re: CJ89TDR
Quote:
Bafta la tuning!!! |
Fa flansa in locul cutiei filtrului si tragei tubulatura de preferat de aluminiu. Teoretic filtru trebe sa-l pui undeva de unde sa traga aer rece, in spatele farului de exemplu, dar ma gandesc ca nu-ti intra filtru ca-i dinala mare. Daca vrei sa faci un lucru bun, da-l jos filtru si lasa filtru original. O sa-ti intre foarte mult praf in motor din cauza filtrului. Si eu am renuntat la el tot din cauza asta
|
e mult mai bun un filtru 100% stock si nou decat ce ai facut tu acolo
|
ms ms mult de sfaturi niki nu stiu exact ce sa fac imi place si sunetu pe care il scoate:D
|
e mai important sa mearga masina bine decat un amarat de sunet, ca de acolo unde l-ai pus trage numai aer cald
|
nu prea ii bine tre sa il mut deacolo nici consumu nu ii prea bun:D
|
poti sa folosesti un filtru mai mic, il pui inainte de baterie (de unde tregea aer filtru stock)
daca nu ai ulei + solutie curatare pt filtru, e foarte daunator. in loc de capacul filtrului de aer original trebuie facut o adaptare. :) baga mare. se pot face multe, doar idei sa ai .:D |
idei am dar nu stiu cat de bune deai santeti voi aici mai intreb ce nu stiu:D
|
Quote:
|
este si toba :D
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Poate omu' nu vrea sa ii baraie pe vecini, ii place doar sa arate bine masina, apropo cam cati cai da un plus o toba dinasta care urla?
|
Quote:
|
2 cai frumosi, maxim sasa'...
Poti chiar sa pierzi cuplu cu astfel de toba |
| All times are GMT +2. The time now is 01:29. |
- Copyright 2026 4Tuning