![]() |
Re: - B 87 Wbl -
O sa mai pun cateva poze si de la motor .... prostiile alea pe scaune le tin dintr-un singur motiv .... numai atrag atentia hotiilor .... stiu ca pare o aberatie ....dar se sperie , cand vad alea .... am patito .... tamburi i`am facut rosi sa dea bine cu stopurile si cu semnalele dupa aripi .... astept parerile voastre ....
|
In primu rand i`am astupat clantele si portbagaju + aerisirile din spate ( cam 3 mil ma costat ca a sudat cu argon )
Am vopsito in totalitate ( 12 mil cu tot cu , cuptor ) I`am pus folie pe toate geamurile la Kara Protect ... din pacate am autorizatie rar doar pentru spate ( 10 mil ) Jenti + gume de 185-60-13 ( 8 mil jentiile si 7 mil gumele ) Toba finala inox ( 3 mil jumate ) Alarma + inchidere centralizata si deschidere a portbagajului din telecomanda ( 6 mil ) Volan sport ( 1 mil ) nuhs ce sa zic da la bani care iai bagat in ea..nuhs mi se pare foarte mult..cred ca exagerezi... in rest arata bine masina..:D so stapanesti sanatos:lol: |
5 Attachment(s)
Inca cateva poze ....
|
singurul lucru cu care exagereaza este folia! in rest atat este! si eu am trecut prin astea!
|
Cu folia nu exagerez ... pentru spate am dat 220 de euro .... e cea mai tare firma din tara la folie ... cei care cunosc Kara Protect pot sa confirme .... si pentru fata am dat 2 mil 500 cu spaga ..si parasolaru 800 de mi ... le`am pus treptat ca nu am dispus de bani :D .... e folie de calitate .... noaptea vad perfect prin ea ... as vrea sincer sa cobor masina cativa centimetri ...dar si asa ating rau cu catalizatoru ... dar pai daca o cobor ... :D
|
masina dragutzica:)
se vede ca ai grija de ea, ca tii la ea...e tare curata un singur lucru nu imi place: foliile/abtibildele alea cu patratzele negre... o cobori putin, ii pui niste praguri si spoilere(dar nu de targ), alte jenti(ceva spitate)...chiar daca nu toate deodata(nu toti avem banii deodata)...si ai o masinuta de nota 10+! P.s: semnalizarile de la aripi...fa-le albe. ce trompeta/megafon ai acolo la motor...?ce sunet scoate? |
E goarna de salvare ... e pusa pe alarma ... si binenteles si separat pe buton ... mai dau cu ea din cand in cand :D .... apropo de stopuri .... sunt date cu spary special .... nu e folie :D
|
imi place ca este curata! si ca o mica chestie...mi se pare mie sau ai portavoce??? :)
|
bate de departe multe masini de aici... mie imi place si mai mult decat aia... cum ii zicea??? alb-negru? :lol: :lol: :lol:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
imi place masina e frumoasa. |
poti sa dai maieurile alea jos, masina sta pe trotoar in zona xxxxxxx, langa mc... se parcheaza langa strada sau pe langa xxxx, nu cred ca se risca nimeni la strada
|
O masina de nota zece, printre putinile dacii care imi plac cu adevarat, ai tot respectul meu ca ti-ai luat inima-n dinti si ai bagat atatia bani intr-o dacie, contrar spuselor unor prieteni si cunoscuti am facut si eu tot cu o dacie 1 an mai noua ca a ta :D, mi-ai dat o idee buna cu goarna de salvare pt alarma nu pt altceva :P suna calumea? Acum niste sugestii, vestele alea de circulatie/CFR ce or fi jos cu ele, stopurile prea rosii, vreau sa aud totusi cum a zis si TAU de muzica ceva, sau e cheala? nu stiu ce sa zic :P cu folia sincer nu stiu daca exagerezi sau nu dar mi se pare cam mult, eu am dat 1 milion ieri la pitesti pe ionizare si a iesit super fain si sunt multumit si am iesit si ieftin, daca nu exagerezi... ai cam fost tras putin pe sfoara oricum, restul scorurilor par inregula, alarma si aia o iei cu 1 milion si jumate poate 2 la noi aici in oras mai eftina, la motor seamana cu un filtru sport? ala cat a fost? si toba... e doar de sunet sau e ceva diferenta, ce firma ?
|
stopurile alea daca le-ai face transparente ar fii si mai super pe culoarea asta
(scapi si de foliile ale rosii) |
Sa va raspund pe rand :D ... in primu rand o sa dau maieurile alea jos ... despre folie am mai zis ... nu este daia din vitan la 120 de mi sulu ... folia asta are 7 straturi .... cand am fost sa imi pun folia ... nu le venea sa credea la cei de la Kara Protect ca vin cu dacie .... ei pun folie numai pe masini dastea de vorbesti singur .... nu stiu daca am fost pacalit .... am avut programare .... am primit factura sa pot deconta .... toate geamurile le`au dat jos ... ce sa mai zic .... cum am zis si ceva mai sus ... cei care cunosc firma asta de folie ... stiu ca nu mint .... oricum fiecare crede ce vrea .... pe alarma am dat 5 mil - 500 ... are pager incorporat pe telecomanda ... imi arata gradele din masina etc .... si inchiderea portbagaj + sofer cu manopera ma costat 500 de mi ... eu zic ca nici aici nu am exagerat ... goarna de salvare suna frumos de tot ... umpic daca ai atins masina nu poti sa stai langa ea ... despre stopuri .... daca le faceam transparente ... era o problema grava ... ai vazut la dacie .. defapt la toate daciile ... ca nu etanseaza bine capacu la stop ... si tu daca dai stopu jos ai sa vezi o gramada de mizerie in el .... pentru ca e Dacie si nu au gandito cum trebuie.... si daca le faceam transparente .. iti dai seama cum se vedea mizeriea .... ce faceam le dadeam jos odata la sapt sa le curat .... asa am preferat sa fie rosi .... stiu ca am vazut la cineva ... erau transparente ... si se vedea urat de tot ... si le`a vopsit in rosu pe urma :) ..... ma bucur ca va spuneti parerea .... mai astept sfaturi .. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning