![]() |
Re: [My Scoot]-Kid 2
Quote:
Bafta cu scuteru Blue. |
Quote:
|
ca te superi ca nu te superi tot ti'o zic...
tu esti gen shoby,minti aproape de mult ca el... si "shhh" tu. scz pt off-topic |
Quote:
|
BA ! motoru ala e miniarelli aer =))WTF !!
|
Quote:
ON: din cate am inteles eu de-a lungul timpului, motoarele sunt "copiate" minarelli, copii fidele, care sunt f rezistente, cu performante destul de mari. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bai baieti acu pe bune chiar asa va certati chiar pe topicu meu? dativa frate pm-uri sau rugati un moderator sa va faca topic sa va certati pana crapati nu la mine pe topic... nui frumos ca eu nu miam facut topic sa se certe lumea eu miam facut ca toti altii sa imi prezint scuteru ca oricare altu' si urs ce daca unu are un chinez nu are voie sa il prezinte ca zici tu ca tu ai aerox din cate am inteles si ala furat ... ma rog hai terminati cu cearta ....
In continuare vreau sa ii fac bordu cu leduri ca nu lumineaza deloc... |
Quote:
|
scuterul tau mai ii limit,sau ai scos limitatorul?
in legatura cu motorul minarelli,nu stiu ce sa zic,de copie 100% e copie ca original nu are cum,dar chiar is curios daca ii sau nu minarelli.. |
urs sper sa lumineze ca ii pun din toate colturile leduri sa se intalneasca la mijloc lumina, sau vad eu cum ceva de genu pentru ca eu noaptea deabea vad km si ma fura ma duc 70 pe langa radar si nu e bine am scapat de radar odata ca mia intrat limitarea in actiune si mia stat la 45
si miri da e limitat dar are un schepsis ca pot sa ii dau si 70 pot sa stau si in limitare dar va fi data jos si pus cdi sa mi se duca si mie normal.. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning