![]() |
Re: Golf 2
aa da...:)) scuze. . .:D
M am hotarat cu masina....pana knd se linistesc tipii astia de la parlament. . .:)) masina v a fii inscrisa pe bulgaria. . .:(:( |
2 Attachment(s)
soosy ai dreptate. . .momentan nu stau formidabil cu magofontii:)) si le fac incet incet. . .muzica deja are . . .are un cd player alpine x-001 cu un subwoofer si statie de 400 w blaupunkt . . .dupa ce o inscriu o sa ii cumpar si o suspensie...!!! dar ziceti mi si mie dc nu este bine sa cumpar doar arcurile pe amortizoarele stock?? :D
|
Quote:
|
ideile de la mk1 difera fata de cele de la mk2 ....
|
Felicitari ptr achizitie....
Superb exemplar...intretinut.. Ca sfat...eu zic sa faci clar recarosare....asa am facut si eu...dupa multi nervi...si timp pierdut...ma gandeam si eu la Bulgari...dar crede-ma ...daca vrei sa tii masina mult timp..nu te arunca pe Bulgari...fa recarosare... Salut ! |
Quote:
|
o_kh3 ai mare dreptate . . .
ruller ms mult de tot In legatura cu recarosarea...am tot cautat de knd am luat aceasta masina sa ii fac recarosare...dar nu gasesc niciunul :(( si am zis pana knd o sa se intample ceva cu taxa asta de prima inmatriculare o sa o inscriu pe bulgaria. . . sincer si eu as vrea sa am pe ea numere de romania. . . dar nu prea se poate . . :( pana pe data de 15 16 o sa mai caut ceva. . k cine stie poate gasesc pana la urma . . si scap dak nu :-??:( Bafta multa !!! B-74-WRC din cate am aflat eu masina pt recarosare trebuie sa fie benzina si modelul cu 4 usi. . .aqm fiecare are cate o parere :| |
Maşina arată de parcă ieri a ieşit din Showroom.
Felicitări pentru achiziţie. Este fenomen maşinuţa. Nişte poze la interior ar fi binevenite. Acum aş dori să te întreb de ce doreşti înscrierea pe BG? şi nu reacarosarea? Şi eu am Golf mkII şi este înscris pe BG şi aş dori să îl fac român, pentru că am o strângere de inimă să îmi ştiu maşina înregistrată pe altă ţară, deşi Silistra este la 20 de minute de mine. Scrie şi tu aici din cunoştiinţele tale, ce implică o recarosare, pentru că pentru mine asta ar fi cea mai bună variantă, mai ales că vei mai râmâne cu o maşină donatoare. |
andi_cimpean multumesc mult de tot . . .
Vreau sa o inscriu pe romania eu defapt. . dar taxa asta ma omoara. . .pt k masina are si ABS . . .si nu prea merge nici o taxa de depreciere. . si avand in vedere k taxa la bulgari costa vreo 500 euro. . .este mult mai bine. . . La recarosare este cam mult de alergat . . .si plus de asta nici nu gasesc masina potrivita . . .din cate stiu eu . . .mie imi trebuie un golf 2 cu motor 1.8 benzina. . si sa aiba 4 usi. . .fiecare are cate o alta parere. . . Si ma gandesc asa stiu k persoanele cu handicap. . nu platesc taxa de prima inmatriculare. . si dak as gasi o persoana cu handicap. . scap foarte ieftin. . si dupaia sa fac contract de vanzare-cumparare si mi o trec pe numele meu. . bine asta dupa ceva timp . . Acum. . ramane de vazut . . . Multa bafta !:D |
1 Attachment(s)
Am avut ceva probleme cu un burduf de la planetara dupa partea dreapta. . .era rupt . . .si trebuia inlocuit. . .:D dupa cateva ore l am dovedit :))
Peste cateva zile masinutza v a primi si faruri cu Angel eyes :X:X I am schimbat toate filtrele . . .uleiul. . .tot . . .masina aqm este perfecta din toate punctele de vedere. . .:D Acum 2 zile i am facut si unghiul. . :D O intrebare am si eu. . .knd i am schimbat filtrele . . nu am gasit filtru de polen. . oare nu are?? un raspuns :D Aqm masinutza isi asteapta inscrierea si . . . sa rulam pe strazi :X |
nu are filtru de polen...
|
Pentru recarosare..nu iti trebuie o masina identica ...iti spun sigur ptr ca am trecut prin asta...mi-am recarosat si eu masina...nu conteaza cate usi are ..ce an de fabricatie e..doar sa fie golf 2 ..
Motorul o sa trebuiasca sa-l pui de pe masina inmatriculata in ro ..pe cea pe care o ai tu acuma si vrei sa o inscrii...dar toate chestiile astea se pot rezolva la RAR cu o mica atentie...sunt sigur..!! daca esti interesat de mai multe chestii te pot ajuta..stiu exact ce trebuie sa faci ...salut ! |
9 Attachment(s)
o_kh3 ms mult
Ruller o sa te contactez zilele astea. . ms pt ajutor andi_cimpean si cateva poze cu interiorul dar ma gandesc sa ii pun un interior de golf 3 sau de un passat model 97' :D + alte cateva poze :P |
Ar fi cea mai mare prostie să îi schimbu interiorul în condiţiile în care interiorul tău arată impecabil.
P.S Şi Golf-ul meu este tot automat. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning