![]() |
yknot de unde ai detalile alea ? daca se poate, zi`mi si mie un link sau enumera`mi si mie toate diferentele.
Din spusele tale, devine evident ca masina ie R19 1.8l 16v normala si cat se poate de ne-williams :) Pragurile is de la Reiger ... so no williams :) Si parca nu scrie F1, scrie F16 (supape banuiesc) i.e (injectie benzina) Ii trag maine o poza si o postez :) Morro thnx :) |
am mancat o cifra, intr-adevar, F16 scrie pe motor, iar eu stiu detaliile astea pt ca am un prieten care are asa ceva.... si m-am mai uitat prin alte parti.... nu stiu exact unde sa-ti zic sa cauti....
|
m-am uitat la ce am postat mai devreme.... rectific..... renault 19 Williams nu cred ca a existat vreodata, doar clio williams, care a folosit motorul de pe r 19 16v caruia i s-a marit cilindreea la 2000cmc si scotea 150 cp.
Ai un link aici: http://home.wanadoo.nl/clio16valve/clio_williams.htm |
damn... :((
de clio stiam... well, thnx anywayz Ciudat e ca am vazut pe un site polonez get anutovit 3 sau 4 R19-uri Williams... oh well...:) |
noroc, frumoasa masina.
stiu ca ai zis ca stai in Cluj dar nu cumva inveti la Romano-Americana in Bucuresti? Nu de alta dar am vazut un R19 IDENTIC, si mi-era cunoscut de undeva :) |
cool car.
Modelul urmator e si mai calumea. M-am plimbat cu unul din '93 si mi-a placut la nubunie. |
Re:
Quote:
|
Masina arata mai bine in realitate decat in poza.
Mai pune poza si din fata/spate. John Smith sa o stapanesti sanatos. :wink: |
dragutza masina. sa-i dai blana sanatos !
|
misto dar mai e de lucrat
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning