![]() |
Re: Bmw E30 - 1990 ~ Death Bringer
cum de motoru de 2.7 are doar 122 de cai cand cel de 2.5 are 171 de cai???
|
Quote:
E ala economic ... de doar 125 Cp .. M20 sau ceva de genul ... Dar am inteles ca daca i se monteaza Turbo face prapad ... cu toate ca n-as crede ... mai degraba ii arunc un M3 sub capota decat sa modific la asta ... P.S. : Saptamana viitoare va pun poze cu interiorul ... o sa va facetzi cruze ... asta e sigur ... dar sa revedetzi pozele cu bancheta si scaunu' soferului ( Konig ) de pe pagina 1 prima data .... |
prea frumos sad-ule bafta sa-l faci mai marfa ca opelu .. bafta
|
Quote:
TAU, poti sa-mi zici si mie de ce mi-ai editat mesajul? :shock: :shock: am scris cat costa niste faruri ca astea.. :???: later edit: acum am vazut ca mi-ai modificat si postul in care ii ziceam lui SAD cat m-a costat sa tapitez scaunele.. de ce? nu faceam nici o reclama.. el m-a intrebat cat am dat si eu i-am raspuns.. cat despre faruri.. nu vand asa ceva.. b-69-tau: nu avem voie cu preturi sau sa vindem, cumparam! asa am ordin! |
Superb ursulachele ! Bafta Andrei !
Oricum stiu ca tot cum vrei tu o sa-l faci si stiu ca o sa iasa bine dar sa nu uiti de : - jante cu buza catttttttt mai mareeeeeee - distantoare la roti sa iasa afara - kit-ul exterior e perfect cum ai zis tu cu pragurile alea de Rieger :) |
Bafta ...probabil ca o sa iasa o masina la fel poate chiar si mai frumoasa ca cea anterioara.
|
bafta in continuare si de la mine...
|
spor la treaba ....ca ai mult de munca....in 2-3 sapt cred ca ajung pe la mare si am sa trec pe la voi pe la magazin!!!
bafta! |
Quote:
Ca tot vorbeam de motor ... 75 % cred ca ii voi tranti direct un M3 sub capota cu toate anexele necesare ... am facut in proportie de 75 % vorbele ! Damn i'm so fucking crazy !!! |
Quote:
:arrow: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...ighlight=angel |
Quote:
|
bravo tipule... in viitorul apropiat adik in maxim un an planuiesc sa imi iau si eu un urs.....si o sal iau de la 0.... sa vedeti atunci :D bafta in continuare ;)
|
3 Attachment(s)
uite un ursuletz cu ccfl pe faruri ca a tale
|
mult succes in continuare ..sper sa iasa ceva frumos :D ..oricum rau nu arata nici asa cum e ( aspect) ..
|
este modelul cu motor de 2.5 ETA. este model economic. este foarte apreciat de oameni ca se preteaza foarte tare la turbo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning