![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra G Coupe
Cand o sa imi iau altele, o sa iau cu lupe :-).
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masinutza ti-ai tras. sa ai grija de ea. :) decat sa iti pui becuri, nu e mai ok sa pui un set de xenoane? stiu eu la pret bun... :D
pacat pt micile incidente, dar toate se rezolva. :) |
Mersi Detman. Poate ne mai intalnim la o discutie candva... chiar daca nu mai avem Fiat-uri :D. Adica eu il mai am...
Anyway, legat de becuri si xenon deocamdata le las pentru anul viitor. Oricum, pentru xenon imi trebuie lupe iar eu nu am standard asa ceva. Luna asta vreau sa investesc putin in pregatirea de iarna si cateva chestii functionale care trebuie schimbate (gen bielete directie, capete bara, distributia, bujii, ulei cutie). O sa pun poze in curand cu rotile de iarna montate. Acum de cand a dat frigul am descoperit si o alta latura mai neplacuta a Coupe-urilor: geamurile fara rama care coboara 2 cm la deschidere ingheata la baza. |
spor la modificari si ai grija de ea .. mai ales acum iarna :rolleyes2
SARBATORI FERICITE :drunk: |
9 Attachment(s)
Nu am mai scris de mult pe aici... intre timp am mai schimbat una alta pe la masina. Pentru iarna i-am luat un set de jante pe 15", iar ca anvelope am optat pentru Dunlop WinterSport 3D 195/60R15, pe care le-am luat noi, toate patru.
Jantele pe 15": Attachment 1865623 Jantele de vara pe 16 cu anvelopele in ultima etapa a vietii :-): Attachment 1865630 Attachment 1865631 Si in final, papucii noi, de iarna montati: Attachment 1865637Attachment 1865638Attachment 1865639Attachment 1865640Attachment 1865641Attachment 1865642. |
Frumos opel si foarte ingrijit:).Multi km cu el fara incidente neplacute in continuare
|
Hai ca mai e putin si le pui pe alea de vara.... :D
|
Quote:
Deja ma gandesca la niste jante de 2.2 pe 17" modelul asta. Poate reusesc un schimb... sa le dau ale mele de 16" cu tot cu gume pe altele pe 17" + o diferenta. Acum, mai e si chestia cu drumurile noastre, si cu costurile anvelopelor pe 17".... inca ma gandesc, nu e o prioritate acum. |
frumos bertonele, imi place interiorul...:twisted::twisted:
|
9 Attachment(s)
Mersi. O sa fie si mai frumos dupa ce vine caldura si facem un detailing profesional (culoare e pretentiaoasa si se cam vede orice murdarie pe ea). Plus ca o sa mai vina schimbari, atat la interior cat si la exterior... dar mai in primavara.
Intre timp investesc in partea tehnica, pentru ca vreau sa fie fara cusur. De aceea masina a primit cateva cadouri: Attachment 1869028 Attachment 1869029 Attachment 1869030 Attachment 1869031 Attachment 1869032 Attachment 1869033 Attachment 1869034 Attachment 1869035 Attachment 1869036 |
E bun ca intai de ocupi de partea mecanica si dupa de restul masinii:)
|
imi place ca ai grija de ea .. e curata .. o intretii.. :peace: felicitari ai un bertone criminal :D ..:-< vreau si eu :)))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning