![]() |
Re: Masina Mea BC 92 BDG
Quote:
|
folia se pune pe interior si dai cu solutie si pe geam si pe folie...stiu pe cineva care a dat cu din ala de spalat geamuri si i sa prins foarte bine...daca gresesc cu ceva scuze
|
Quote:
Folia se pune pe interior şi pe partea lipicioasă (cea de pe care dezlipeşti folia protectoare) se pulverizează cu apă (la fel şi geamul). Nu te grăbi! |
Quote:
si legat de jante...sunt singurele care nu imi plac la masina...mai bine fa-le albe fara albastru...!!! |
ADJUDECAT! :lol: jantele le voi face albe...nici mie nu prea imi placeau cu buza albastra...face sa para janta mai mica...cand voi avea timp le voi face albe total...la toba nu vreau sa dau 50 de lei pe un r*h*t de tips care valoreaza cat o jumatate de toba aproape...asa k o voi lasa asa pana voi lua o toba sport
|
Manerele cromate schimba-le cu unele negre de plastic.
Incearca sa ii dai un polish la masina sa prinda ceva luciu , din poze nu pare a avea mare luciu. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in legatura cu polishul...nu stiu ce sa zic...ala de care facea reclama la tv e foarte bun....am avut eu si tine bine,,,numai ca la tine daca masina e proaspat vopsita nu cred ca ii bun ca polishul iti mananca din lac si din vopsea...mai bine ai incerca cu o ceara sau ceva numai de lustruit!!!acuma orienteaza-te si tu |
Quote:
|
Va rog frumos sa imi dati un sfat.. Vreau sa imi inegresc stopurile doar semnalizarea si marsarierul... am lac si vopsea neagra dar am si folie 70% super dark black. din astea doua cu care credeti ca e mai bn sa le fac?ms anticipat:D
|
pune mana si i-ati un spray pentru stopuri ca e foarte bun...eu cu asta mi-am dat pe ale mele si arata super + ca atunci cand semnalizez sau pun frana se vede culoarea normala a fiecarui bec adica galben semnalul si rosu pe celelalte,nu negru...bafta
|
Quote:
Folia aia pe care o ai, este prea intensă şi nu se va mai vedea nimic. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:00. |
- Copyright 2026 4Tuning