Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Idei de vacanta! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/19973-idei-vacanta.html)

Cosmin255 07-07-06 09:51

Re: Idei de vacanta!

Da dar cand iesi afara nu-ti mananci de sub fund .... parerea mea ... nu te zgarcesti la orice....daca tot te duci....merita sa intri putin in atmosfera locurilor de acolo intr-un fel sau altul...

sandrei 08-07-06 13:31

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
.....eu zik sa mereti in vacanta afara dak va permite buzunaru si dak aveti pasaport scoruri mai bune servici mai bune si conditii nu vrajeala....;)

si cum mai agatam fetele?? in engleza e deja banal :P :cry: :cry: :oops: :oops: :rolleyes2

minirally 08-07-06 14:15

fetele..nu-s o probl nicaieri..doar ca-s mai uratele :-) in spania,unele vin ele la tine..asa ca..it`s ok..:-) vara asta,tenerife..cam spooky,dar merita..:-P ca destinatia afara,la munte,elvetia e superba..;) si austria e dragutza,si mai aproape.dar si la noi in tara,sunt o gramada de locuri f frumoase la munte,care merita din plin vazute!la mare..mai putin..:rolleyes2

metal_militia 08-07-06 15:31

asa e..pt munte austria, elvetia si italia fac toti banii, mai ales pt schi, nu se compara cu romania la partii si la facilitatile de pe partie, e ca in filme...nu se poate descrie....pacat ca faci 2 zile cu masina pana acolo, ca nu poti sa iei avionul cu schiurile si claparii dupa tine :evil: ..dar merita
si ca preturi cazarea e la fel ca intr-un hotel decent de 3* in poiana, da cu conditii mult mai bune...mancarea, drumul (benzina, carte verde etc.) scumpesc afacerea...dar repet merite fiecare eurocent :lol: ;)

cat despre fete parca sunt mult mai deschise decat la noi..pt ca sunt pe teritoriu neutru nici la ele acasa nici la noi :rolleyes2 asa k profitati :lol: 8)

d3vilish_lips 09-07-06 10:46

Quote:

Originally Posted by sandrei
si cum mai agatam fetele?? in engleza e deja banal :P :cry: :cry: :oops: :oops: :rolleyes2

....crede`ma k afara agazti mult mai usor k la noi.....akolo nu e lumea asa pretentioasa ....ideea e sa gasesti ceva pe gusturile tale dak erai fata aveam ce sa iti recomand da k baiat nu pot sa iti zik dekat , k in marea britanie te nenorocesti dak te duci ....suta de kg la fete e ceva destul de obisnuit .....

d3vilish_lips 09-07-06 10:47

Quote:

Originally Posted by minirally
fetele..nu-s o probl nicaieri..doar ca-s mai uratele :-) in spania,unele vin ele la tine..asa ca..it`s ok..:-) vara asta,tenerife..cam spooky,dar merita..:-P ca destinatia afara,la munte,elvetia e superba..;) si austria e dragutza,si mai aproape.dar si la noi in tara,sunt o gramada de locuri f frumoase la munte,care merita din plin vazute!la mare..mai putin..:rolleyes2

....pana la urma pleci? :lol: dormi pe drum sau bei? sa ma anunti k sa stiu ce rugaciuni sa iti dau sa iti faca la biserik :twisted: ce vak sunt.....

Dj_Sotty 09-07-06 10:58

Vara asta iau ca destinatie Halkidiki,in grecia prin septembrie!! De fapt ma fredoneaza fata la cap sa merem!! Numa ca io mi`as skimba tubu din portbagaj!!!! nasoala meserie!! in fine orikum cred ca ma duk !nu`i skump ! mai skump m`ar costa la mamaia 10 zile!! iar de fete ce sa va zik celor singuri!! p`afara toata lumea stie engleza! si prin grecia!! plus ca la noi is o gramada de m****e si figurante!! asa ca omu` cu topiku daca vrei grecia vara asta ia`ti zboru in halkidiki!! vreo 250 euro 10 zile avion alea alea 3 mese si stai la 3 stele + o zi la salonik! merita banu numa sa stai cu curu`n apa aia super albastra si curata!!!

Dj_Sotty 09-07-06 11:09

3 Attachment(s)
ceva poze . . .

sandrei 09-07-06 11:41

HMM...interesting ideea cu halkidiki:twisted: ...oricum..cu fetele era o gluma..dar se pare ca toti avem aprox aceeasi viziune despre ce se intampla acum la noi in tara :oops: :oops: ..am mai gasit in malta...ceva ff fain !! tre sa ma hotarasc pana nu apune soarele peste noi :lol:

Dj_Sotty 09-07-06 12:05

adevaru e ca avem tara frumoasa dar nu e cine s`o arata la lume!! asa ca . . . asteptam pana cand avem si noi servicii cat de cat . . . . ca abia astept sa vad ziua aia cand o sa`ti vina la masa c****ii astia de ospatari tineri zambind kiar daca ei nu`si mai vad capu` de treburi,si n`o sa mai fii servit ca din c*r !!! dar se pare ca mai e mult pana akolo!!! orikum merita o oprire in viena sau in germania orikunde intr`un restaurant!!! si sa bei un suk!! te simti altfel in ciuda faptului ca cica`s mai reci ca noi! is mai reci ca nu se pupa atata!! dar . . . in fine!!! ai bani de vacanta? Du`te afara!! asat`i sfatu` meu!!!

minirally 09-07-06 15:24

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
....pana la urma pleci? :lol: dormi pe drum sau bei? sa ma anunti k sa stiu ce rugaciuni sa iti dau sa iti faca la biserik :twisted: ce vak sunt.....

cica pe avion n-ai voie sa bei f mult :lol: asa k..ramane a doua situatie,cu somnif. :D altfel..nush ce fac..:???: eu am fost in halkidiki si salonik,de doua ori..in halkidiki e plaja cam nasoala,dar apa f misto..btw,aveti grija la arici!:-P

Dj_Sotty 10-07-06 11:51

mercik de sfaturi! :D

Cosmin255 10-07-06 12:51

5 Attachment(s)
Saptamana viitoare sper sa putem pleca si noi in concediu
Am ochit Costa del Sol - Spania ~ 600-650 de euro 4* 8zile/7nopti
ori daca nu , am vazut ceva f interesant in Turcia , Lara Antalya .... Hotel LaresPark 5* + .... ultra all inclusive ~ 600-650 de euro 8zile/7nopti

Dj_Sotty 12-07-06 17:17

ioi ca nu m`as duce`n turcia ! nush de ce ! :P

d3vilish_lips 19-07-06 12:06

Quote:

Originally Posted by minirally
cica pe avion n-ai voie sa bei f mult :lol: asa k..ramane a doua situatie,cu somnif. :D altfel..nush ce fac..:???: eu am fost in halkidiki si salonik,de doua ori..in halkidiki e plaja cam nasoala,dar apa f misto..btw,aveti grija la arici!:-P

....hahahhahaha :lol: dupa cate ai patit somnifere iti mai trebuie ......sa imi iei ceva de akolo si sa mi`l aduci k sa ai motiv sa mai vi la mare :-P ....

All times are GMT +2. The time now is 06:43.

- Copyright 2026 4Tuning