![]() |
Re: salut
sunt cam off topic da' sper sa nu deranjez pe nimeni... am un ford capri mk1,am auzit ca la focsani,intr-un cimitir de masini,dezmembrari,sau ceva de genu' exista un mk1,rosu... dak ma poate ajuta cineva cu o poza,sau detalii legate de masina,unde se afla... dak e intreaga... orice... multumesc
|
Re: Focsani
La crang nu prea avem cum organiza linii si chestii , e drumu cu gropi si copacii ... De liniiutze io zic pe centura sa le dam ca e drum bun ... si de club trebuie gasit un spatiu sa vb sa ne intalnim , bani ... sunt multe in joc nu se poate face intr-o saptamana doua ...Alygator2000 sa vb cu baietii ... P.S. : Vine si masinutza mea la o linie doua ... naspa ca-i disel :( ...
|
Re: salut
Quote:
|
Quote:
|
Da , PrIncO , esti bine venit ... Dar intai sa inffintam clubu ... ne trebuie masini tunate ... Diseara ies la " vanatoare de masini modificate " ... avem cateva ... Seat Leon ( cu kit aerodinamic ) , Opel Astra , Volkswagen Passat , Skoda Octavia , Volkswagen Bora ( a mea ) , Porshe Boxter ... sa mai caut ... in curand revin si cu poze :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
asta-i masina... m-ar interesa parbrizul,cardanul,doua brate stabilizatoare pe spate... aproape orice...
|
2 Attachment(s)
asta-i masina,scuza-ma
|
K ,sa vad ce pot face ... Propun sa punem poze cu masinile noastre aci ... in stadiul in care sunt acum .... De curse ilegale stiu , dar cele legale sunt mai greu de organizat in Fcs , suntem putini cu masini cam 20 ... o sa revin cu poze ... si voi incerca sa fac un folmular , in care sa completeze fiecare membru date despre masina lui ( capacitatea motorului , puterea audio , ce modificari are pe masina ... ) . Sa vorbesc cu Alygator , intr-o zi si cu Liviu ( VN 26 BEN ) si revin cu detalii ....
|
Re: Initiativa
Quote:
|
Quote:
|
Re: Initiativa
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
...si uite asa se mai infiintzeaza un club auto in tzara! Va felicit si va urez sa va strangeti cat mai multi prieteni! Bafta!!
|
Eu va urez bafta dar sa sti ca infiintarea unui club presupune multe lucruri si nu este asa usor cum pare. :rolleyes2
Gata sa gasesti masini tunate si faci clubul, nu e deloc asa . Intr-un club trebe sa faca parte si oameni care nu au masini tunate sau preparate dar care au suflet de sofer si sunt pasionati de masini in general.:oops: Si alegerea membrilor trebuie facuta cu cap ( nu doar ca au o masina preparata ) , ca daca nu exista regului si se intampla ceva ilegal cu un membru din club o sa aibe de suferit toti membri clubului. Sunt multe de spus, ideea este sa va ganditi bine cand vreti sa faceti ceva . BAFTA si chiar sunt curios ce o sa faceti .;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning