Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   imi trage volanul in toate partile pe denivelari..... (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/199354-trage-volanul-partile-denivelari.html)

mistreku 11-08-10 07:38

Re: imi trage volanul in toate partile pe denivelari.....

verificati bucsele de la brate, sa fie bune, si faceti geometria la masina. daca tot nu se rezolva, ori schimbati jantele cu unele mai mici + gume cu talon mai inalt, ori macar cauciucurile (talon mai inalt). e cea mai comuna problema la e36/e46.

c@t@lin 14-08-10 11:13

Umflati-va rotile cu presiunea data de producator.pt 225-45-17 am bagat 2.0 fata,2.4spate iar problema sa mai diminuat considerabil.

mistreku 14-08-10 11:26

Quote:

Originally Posted by c@t@lin (Post 3584918)
Umflati-va rotile cu presiunea data de producator.pt 225-45-17 am bagat 2.0 fata,2.4spate iar problema sa mai diminuat considerabil.

pai da, da' producatorul a dat specificatiile alea cu gandul la tari civilizate. in romania nu as risca sa dau cu vreun set de jante in vreo groapa/sant cu doar 2 bari in ele. asa e, se diminueaza, dar exista riscul (mare) sa strambi rotile pe fata.

tek_tm3 17-08-10 08:39

sal'tare....si eu am avut aceeasi problema cu "pisica" mea la un moment dat....(acum deja m-am obisnuit)
si am inceput sa intreb in stanga si in dreapta...am schimbat niste roti de pe 17 pe 15....de pe 15 pe 18
am cautat mai departe pe forum-uri strainesti si am vazut ca si baietii aia au aceeasi problema si au ajuns la concluzia ca este un "defect" de fabricatie la e36 si e46(pana in 2002)
acum de cand am pus jante 225/40 r18 parca nu mai tinde sa urmeze fiecare firicel de asfalt ne la locul lui.....concluzia mea :bigger= better:D

c@t@lin 05-09-10 11:29

Schimbasem cam tot si tot tragea stanga-dreapta si nu am schimbat dupa capul meu ci in urma constatarii la mai multe service-uri.

Mi-a spus cineva la inceput ca asta s-ar putea sa fie problema si am fost la o constatare si cica este in regula, nu stiu ce a verificat ca era praf piesa cu toate ca nu spusem ca o sa cumpar sau schimb piesa la ei.

Auzisem si eu de tramling si am zis ca o fi de la el ca am cauciucuri 225 50 r 16 si am zis ca na, intr-un anumit timp ma resemnasem cu aceasta situatie.

Piesa asta are urmatoarele simptome: in curbe este instabila, cand treci pe langa un camion ai senzatia ca fuge masina de sub tine si directie imprecisa si tot ce tine de directia masinii etc.

Piesa cu pricina este nr.2 http://bmwfans.info/parts/catalog/E4...oint_assembly/

NU ESTE MUNCA MEA,EU DOAR AM FACUT COPY-PASTE,SPER SA AJUTE:d

LEDuri 02-11-10 10:42

la fel si la mine 225/45/17 cu gume pirelli run flat ! am mai avut bmw cu jante pe 18 dar era un 318d e46 an 2002 ! masina de acum e un e46 320d an 2004 !

razvyrulz 02-11-10 10:49

Quote:

Originally Posted by c@t@lin (Post 3584918)

2 atmosfere la 225/45 r17? la mine (golf IV) daca las 2 atmosfere in roti, fie pe fata, fie pe spate, sunt aproape pe pana :).

UNU123 03-11-10 16:07

eu am 1,8 fata si 2 spate - 225/45/17

Quote:

Originally Posted by c@t@lin (Post 3635465)
Schimbasem cam tot si tot tragea stanga-dreapta si nu am schimbat dupa capul meu ci in urma constatarii la mai multe service-uri.

Mi-a spus cineva la inceput ca asta s-ar putea sa fie problema si am fost la o constatare si cica este in regula, nu stiu ce a verificat ca era praf piesa cu toate ca nu spusem ca o sa cumpar sau schimb piesa la ei.

Auzisem si eu de tramling si am zis ca o fi de la el ca am cauciucuri 225 50 r 16 si am zis ca na, intr-un anumit timp ma resemnasem cu aceasta situatie.

Piesa asta are urmatoarele simptome: in curbe este instabila, cand treci pe langa un camion ai senzatia ca fuge masina de sub tine si directie imprecisa si tot ce tine de directia masinii etc.

Piesa cu pricina este nr.2 http://bmwfans.info/parts/catalog/E4...oint_assembly/

NU ESTE MUNCA MEA,EU DOAR AM FACUT COPY-PASTE,SPER SA AJUTE:d

A incercat cineva schimbarea piesei minune?

razvyrulz 03-11-10 16:12

si nu sunt moi rotile? la curbe stranse nu ai probleme?

UNU123 04-11-10 20:39

N-am simtit nicio diferenta in curbe... in schimb s-a diminuat la gropi inainte aveam 2,2 si 2,4 si ziceai ca merg cu caruta si am suspensiile originale...
depinde si cum mergi cu masina(scrie acolo la usa)...eu merg mai mult singur , 2 pers cateodata...4n-am bagat niciodata de cand am luat masina :))

FantomaSM 09-11-10 11:14

B-shit :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2. . . verificativa jentile si anvelopele.... la E46 dimensiunile la roti este pana la 17" din fabrica, eu am jenti de la 17" in sus si nicodata nu am avut asemenea probleme.cauciucuri sh si jenti obosite sunt cauza acestor probleme...

All times are GMT +2. The time now is 11:39.

- Copyright 2026 4Tuning