![]() |
Re: recomandare difuzoare
Recomand totusi alte marci. Helix, Hertz, Digital Designs sau Focal. Ce ai enumerat tu sunt cam... varza. ;)
|
Ground Zero GZTF 16T
difuzoare coaxiale cu 2 cai tweeter de matase putere RMS: 80w putere Max: 120W crossover (cu protectie tweeter): 6 / 12dB diametru woofer: 16.5cm Ground Zero GZRM 165 difuzoare coaxiale cu 2 cai diametru woofer: 16.5cm impedanta: 4 ohmi suspensie din cauciuc impermeabile putere RMS: 70w putere Max: 120W Hertz Dieci DCX 165 difuzoare coaxiale, 2 cai diametru: 16,5 cm impedanta: 4 ohmi sensibilitate: 93 dB raspuns in frecventa: 60 Hz - 21 Khz putere: 60W RMS (120W max) Ground Zero GZIC 650 sistem de difuzoare cu 2 componente crossover: 6 dB grila protectie diametru woofer: 16,5cm putere RMS: 100w putere Max: 150W impedanta: 4 ohmi tweeter din matase 19mm Cred ca o sa aleg Hertz Dieci DCX 165 si se incadreaza si in bugetul meu de 200lei:) |
ce sa iau,sistem de difuzoare sau coaxiale?
|
Sistem componente tw + midb !
|
imi iau gandul de la difuzoare pe 16 cm,am facut proba cu unul si nu imi incape fara mari modificari. 5x7" sau rotunde pe 13 cm pot sa pot sa pun in portiere...
|
Blaupunkt THc 662
Sistem de componente cu 2 căi Solicitare la sarcină de impuls 240 Watt Solicitabilitate nominală la sarcină 60 Watt Impedanţă 4 Ohm Domeniu de transmitere 50 - 22.000 Hz Randament 92 dB (2,83 V/m) Material de membrană joase Polipropilena injectata (IPP) Material de membrană inalte Mylar (PEI) Hifonics ZXi 6.5C sistem de difuzoare pe 2 cai raspuns in frecventa: 61Hz-25kHz tweetere cu magnet de Neodymium, tip dome, 12mm diametru putere nominala: 90W putere maxima: 450W selector nivel tweeter 0dB / -3dB / +3dB diametru: 13 cm Magnat Dark Power 213 sistem de difuzoare pe 2 cai diametru woofer: 13 cm, putere: 60W RMS (240W max) SPL: 90 dB raspuns in frecventa: 45 - 21000 Hz frecventa crossover: 4000 Hz impedanta: 4 ohmi |
Quote:
|
Uita-te la Hertz Energy ESK 570. E peste bugetul tau si iti mai trebuie si amplificator dar macar se potriveste cu ce ai tu acolo.
|
2 Attachment(s)
Unde as putea gasi ceva de genu acesta.Momentan leam luat de la un sistem 5+1 Philips si leam pus pe bord in locul la cele pe care lea avut masina.originalele sau ars si erau asemanaroare cu acestea.nu au sunetul acela ascutit ca la Tweeter
|
Parerea mea este sa mergi pe Helix ca sunt ca si pret si calitate destul de bune chiar f bune in raport pret/calitate eu mi`am luat un sistem de la Helix "Helix DB 6.1 Dark Blue" si sunt fff multumit de el :D
|
mini difuzoarele alea care leam prezentat mai sus sunt de pe bord
|
Inchideti va rog
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning