![]() |
Re: PREMIERA: Cu ochii pe noul Audi A7 Sportback
Oficial: Acesta este noul Audi A7 Sportback!
Dupa o indelunga asteptare, Audi A7 Sportback a fost dezvaluit in cadrul unui eveniment special desfasurat in Munchen. http://izismile.com/img/img3/2010072...62_640_124.jpg Imi cer scuze, nu m-am putut abtine:)) |
Quote:
Ceea ce nu inghit la audi e ca toate modelele seamana,mai ales in fata,parca`i unu si acelasi... |
Quote:
Are braduti tuning ;) |
Mie mi se pare chiar frumoasa, interesanta (mai ales spatele, mult mai reusit ca la Panamera) iar interiorul este tipic Audi - foarte reusit.
|
Quote:
|
da. tipic audi. monotonie curata....urat cu draci. lafel ca bmw gt, audi a5 sportback.
panarama parca arata cat de cat.... bmw si audi chiar ca au scos strutocamile inpopotonate doar pt cursa lor indelungata pentru numar de vanzari.merc ce a mai ramas mai dezghetat. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
In fine, ideea e ca Mercedes a dat tonul coupe-urilor in 4 usi cu un model extrem de reusit, si anume CLS. CLS, privit din latera, are linii fluide, armonioase, frumoase, exact cum trebuie sa aiba un coupe. Exemplarul asta de mai sus, privit din lateral arata a orice altceva decat un coupe. Arata ca un fel de hatchback-coupe mult prea mare si disproportionat. Felul in care se termina spatele e foarte nasol.
Sa luam exemplu si din propria lor ograda: Passat CC este foarte frumos. Daca au avut suficienta minte cand au proiectat Passat CC-ul, aici de ce n-au putut sa aiba? |
6 Attachment(s)
Primele detalii cu privire la noul Audi A7 Sportback S-line
Primele imagini cu noul Audi A7 Sportback S-line au aparut la doua zile dupa prezentarea oficiala a noulu A7 Sportback. Noul Audi A7 Sportback este bazat pe aceasi platforma ca si viitorul model Audi A6 si urmeaza liniile modelului Audi A5 Sportback. Noul A7 va fi in aceasi clasa cu noul Mercedes CLS si cel mai probabil si cu BMW Seria 6 Gran Coupe. Audi a declarat ca noul A7 este combinatia perfecta dintre sportivitatea unui coupe, confortul unui sedan si spatiul unui combi. Noul Audi A7 Sportback este practic o versiune sportiva a viitorului A6. Modelul de serie nu este cu mult diferit fata de conceptul prezentat la Detroit in 2009. Acesta se diferentiaza de conceptul Sportback prin bara frontala usor modificata, dimensiunea si design-ul oglinzilor si interiorul cu mai putine finisaje. Audi ofera pentru inceput doua pachete S-line. Primul pachet consta in folosirea unei suspensii sportive, cu garda la sol micsorata cu 10 mm, jante de 19" cu pneuri 255/40 R19 sau optional, jante de 20" cu pneuri 265/35 R20. Interiorul este de asemenea imbunatatit, acesta fiind dotat cu scaune sportive imbracate in piele si alcanatara sau doar piele perforata, insertii de aluminiu pe consola centrala, bord si portiere, volan sportiv cu trei spite si insertii ale logo-ului S-line pe diferite componente. Al doilea pachet este compus dintr-o bara frontala redesenata, cu un design mai agresiv, praguri laterale, difuzor spate si sistem de evacuare cromat. Deocamdata nu se stie pretul noilor pachete S-line. |
Video: Noul Audi A7 Sportback in actiune!
Dupa primele detalii si fotografii oficiale cu A7 Sportback, nemtii de la Audi revin astazi cu un nou filmulet ce ne prezinta ultimul model din Ingolstadt in actiune. Enjoy! <embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/8ShNdlLmbr7" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed><p><a href="http://www.4tuning.tv/8ShNdlLmbr7/Noul_Audi_A7_Sportback_in_actiune_.html" target="_blank">Noul Audi A7 Sportback in actiune!</a><br /> Filmele din <a href="http://www.4tuning.tv/" target="_blank">4TuningTV</a> doar pe <a href="https://www.4tuning.ro/" title="4Tuning.ro">4Tuning.ro</a></p> |
frumos, bordul imi aminteste de cele mai noute (dupe e60) de la bmw,
totusi e clasa mai mare ca passat cc? asa am auzit, ca asta ar fi dupa a8... |
Quote:
|
asta e logica? pai daca e sa o luam asa, ar fi sportback-ul de la a6 care e superior passatului, passatul e cu a4... totusi eu nu am luato in felul asta :-??...
|
Mai baiatule, parca ti s-a mai explicat cum e cu clasele de masini. Passatul nu e cu niciun A4, Passatul e cu Mondeo, Avensis, etc. A4 e cu Seria 3, C Klasse in liga superioara, apoi vine A6, apoi A8. Asta este sub A8 la fel cum CLS este sub S Klasse desi e stupid sa le compari fiindca fac parte din clase complet diferite.
|
lasa C – clasa medie compactă
Autoturismele din clasa C au o lungime cuprinsă între 4,1 şi 4,5 metri. În unele surse, clasa C mai este numită şi „golf clas”. În această clasă sunt incluse autoturismele de tipul Audi A3, Citroen C4, Dacia Logan, Ford Focus, Skoda Octavia, Volkswagen Golf şi Jetta, Renault Megane II etc. Clasa D – clasa medie Potrivit unor specialişti, delimitarea acestei clase este din ce în ce mai dificilă. În această clasă pot fi incluse autoturismele bugetare, dar şi unele maşini care pot concura cu autoturismele de clasa lux. Această clasă cuprinde autoturismele de tipul Citroen C5, Ford Mondeo, Opel Vectra, Skoda Octavia A5, Toyota Avensis, VW Passat. Clasa E – business clas Membrii acestei clase sunt maşinile care au o lungime cuprinsă între 4,7 şi 5,0 metri. Aceste maşini sunt extravagante, cu mulţi cai putere şi cu un preţ destul de piperat. Din această clasă fac parte autoturismele de tipul Audi A6, BMW seria 5, Mercedes E, Skoda Superb, Toyota Camry etc. unde se afla a4?!?!?! am inteles ca nu are platforma de golf ,e superior, si nu e nici pe langa a6 asta e clar, ca nu s-au mai pus 2 unitati deam boulea clasa medie zic si ei ca e ceva vag, de aia eu am preferat initial sa le pun la clasa superioara/inferioara in functie de faptul daca acea marca are deja o berlina acolo sau nu dar am adoptat modalitatea voastra |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning