Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Deva, Hunedoara ? (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/19859-deva-hunedoara.html)

RaceDr1v3r 21-07-06 00:44

Re: Deva, Hunedoara ?

Prezent!!!!!!!!!

F.R.Sonic 21-07-06 00:52

Quote:

Originally Posted by RaceDr1v3r
Prezent!!!!!!!!!

Sa traiesti race rivere' baga o poza..o scurta prezentare... :wave:

F.R.Sonic 21-07-06 00:57

Quote:

Originally Posted by sNap7
Chiar daca poate nu se stie sunt ceva utilizatori din Deva respectiv Hunedoara ca oras si judet pe acest forum.Ceva poze, opinii?

baga si tu o poza ...o opinie :D cheama vecinii pe thread'u asta! sa ne strangem mai multi...dadixx cauta si tu o poza ca ai o gramada!!!

RaceDr1v3r 21-07-06 01:12

2 Attachment(s)
Sunt din Brad si conduc deocamdata ce se vede in poza

fratzika 27-07-06 21:19

:)salut...smoke, posteaza si tu niste poze cu Jeep-ul dupa ce ai terminat treaba...ma gandesc, ca vei face ceva poze cu el....pt. "albumul de familie"...:)

Andre3y 27-07-06 21:40

Unde e mutZU si gasca luiiiiiiii din Hunedoara,Deva :?: :lol:

F.R.Sonic 27-07-06 22:03

chiar asa!!!! Cred ca s-a mutat din oras ....cu tot cu gasca...noroc ca il tine facultatea aici:) (ti-ai rezolvat cu practica muicane? ) :paper:

fratzika 28-07-06 16:09

fast..what a f...dupa ce ai ridicat praful cu masina prin Nadast....ie te-ai gandit sa mai vi si prin Hunedoara???? Apropo.....Happy Birthday To U!!!

fratzika 28-07-06 17:57

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik
:(( nu avea nici volan macar....scaunele erau in stare perfecta totusi...:(

....ziceai pe PVT msg. sa ma prezint.....asta sunt eu "Adi"......cealalta e masina....si de condus...conduce EA:))....o cunosti???:))...eu conduc doar in WeeKend :))

F.R.Sonic 28-07-06 19:50

Quote:

Originally Posted by fratzika
fast..what a f...dupa ce ai ridicat praful cu masina prin Nadastie te-ai gandit sa mai vi si prin Hunedoara???? Apropo.....Happy Birthday To U!!!

DANKE!!! am fost in vizita pe la bunamea dar mi-a fost dor de civilizatie:) ca de drifturi cu tractoru unui prieten m-am saturat(tractoru era stock :-P )
Quote:

Originally Posted by fratzika
....ziceai pe PVT msg. sa ma prezint.....asta sunt eu "Adi"......cealalta e masina....si de condus...conduce EA:))....o cunosti???:))...eu conduc doar in WeeKend :))

Nu face nimeni cerculetze cu loganu cum face Suzi(catzaua :-p ) o sa scotocesc si yo dupa poze cu dacia mea(momentan)

fratzika 28-07-06 19:53

Nu face nimeni cerculetze cu loganu cum face Suzi(catzaua:-p ) o sa scotocesc si yo dupa poze cu dacia mea(momentan)[/QUOTE]

...cerculete clar ca nu, ea e cea mai tare, dar plecarea mea din fata de la Crama "Pizzeria Galena" a fost cu adevarat PROFIIIIIIII!!!!!Real burnOut!!!. Nu stiu daca ti-a zis Radu.....dar a fost super mese.....:)...mirosea a cauciuc ars la greu....

F.R.Sonic 29-07-06 00:13

mirosea a fum?! poate era de la pizzerie :evil_laug :twisted:

xxdadixx 29-07-06 00:48

1 Attachment(s)
Adi tu esti la Casa Alba, Loganu la Camping si raceritza e beton :) Pun o poza cu bolidu si noua sa parcare de la tzara 8)

fratzika 29-07-06 11:48

Quote:

Originally Posted by xxdadixx
Adi tu esti la Casa Alba, Loganu la Camping si raceritza e beton :) Pun o poza cu bolidu si noua sa parcare de la tzara 8)

sal dadi....am auzit ca suna super beton(nici nu ma puteam astepta la altceva) muzica la tine in bolid....mi-a spus Bogdan...poate ne intalnim sa facem un chef in aer liber....venim cu acumulatorii de acasza :))

PS: asteptam cu nerabdare urmatoare locatie pt. 4Tuning Day..sa speram ca e pe aproape...poate Timisioare, Cluj, Arad....Who knows????

fratzika 29-07-06 11:51

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik
mirosea a fum?! poate era de la pizzerie :evil_laug :twisted:

da....s-a lipit o felie de pizza pe cauciucul din dreapta fata :))

All times are GMT +2. The time now is 01:22.

- Copyright 2026 4Tuning