![]() |
Re: Deva, Hunedoara ?
Prezent!!!!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Sunt din Brad si conduc deocamdata ce se vede in poza
|
:)salut...smoke, posteaza si tu niste poze cu Jeep-ul dupa ce ai terminat treaba...ma gandesc, ca vei face ceva poze cu el....pt. "albumul de familie"...:)
|
Unde e mutZU si gasca luiiiiiiii din Hunedoara,Deva :?: :lol:
|
chiar asa!!!! Cred ca s-a mutat din oras ....cu tot cu gasca...noroc ca il tine facultatea aici:) (ti-ai rezolvat cu practica muicane? ) :paper:
|
fast..what a f...dupa ce ai ridicat praful cu masina prin Nadast....ie te-ai gandit sa mai vi si prin Hunedoara???? Apropo.....Happy Birthday To U!!!
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Nu face nimeni cerculetze cu loganu cum face Suzi(catzaua:-p ) o sa scotocesc si yo dupa poze cu dacia mea(momentan)[/QUOTE]
...cerculete clar ca nu, ea e cea mai tare, dar plecarea mea din fata de la Crama "Pizzeria Galena" a fost cu adevarat PROFIIIIIIII!!!!!Real burnOut!!!. Nu stiu daca ti-a zis Radu.....dar a fost super mese.....:)...mirosea a cauciuc ars la greu.... |
mirosea a fum?! poate era de la pizzerie :evil_laug :twisted:
|
1 Attachment(s)
Adi tu esti la Casa Alba, Loganu la Camping si raceritza e beton :) Pun o poza cu bolidu si noua sa parcare de la tzara 8)
|
Quote:
sal dadi....am auzit ca suna super beton(nici nu ma puteam astepta la altceva) muzica la tine in bolid....mi-a spus Bogdan...poate ne intalnim sa facem un chef in aer liber....venim cu acumulatorii de acasza :)) PS: asteptam cu nerabdare urmatoare locatie pt. 4Tuning Day..sa speram ca e pe aproape...poate Timisioare, Cluj, Arad....Who knows???? |
Quote:
da....s-a lipit o felie de pizza pe cauciucul din dreapta fata :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning