![]() |
Re: Machetele mele - alex_muresan2009
multumesc frumos 2010
|
Quote:
Frumoasa rau macheta , tinand cont ca am si eu una ... si e cea mai grea din toata 1:18 care le am ... inainte bburago facea piese de piese... daca stai atent si te uiti la motor cate piese are o sa iti dai seama de ce vorbesc... Toata stima pentru bburago italy ! si pentru colectia ta ! :-) |
Multumesc frumos DrifterGT...da,chiar am studiat macheta mai bine...cu mai multa atentie la detalii si asa e cu piesele...ai dreptate.chiar e lucrata ok.inainte cei de la bburago(made in Italy)le faceau chiar ok...dar acum de cand sunt made in China,s-au cam lasat de treaba.multumesc inca o data pt aprecieri
|
foarte frumoase8) si se poate ca urmatoarea sa fie ford-ul?:D:D
|
Maine va veni Ford-ul SVT F150,impreuna cu una 1/24....nu m-am hotarat care, voi vedea...ramane surpriza:P
|
Bun venit ! Superb F50, o macheta care e imposibil sa nu-ti placa, plus ca are si o mare valoare sentimentala :-) Bafta in continuare !
|
10 Attachment(s)
Astazi inca doua machete
FORD SVT F150 1/18 BBURAGO AUDI A4 1/24 CARARAMA(multumiri vali_slayer) |
Waw....nu-s amator de SUV-uri sau pick-up-uri dar F150-ul imi place !!!!
|
absolut superb ford-ul dar nici audi-ul nu este mai prejos8)
|
Ford e superb, imi place foarte mult dar si Audi:!:
|
Multumesc multumesc
|
Da ai fost copil cuminte de ai pastrat asa bine f50-ul, iar f150..... nu am cuvinte. Foarte frumoase. Sa le stapanesti sanatos si sa le ai la fel si peste 20 de ani!8)
|
ma bucur ca va plac...chiar si eu studiam f50-ul intr-o zi ma minunam ca sa mentinut destul de bine in atatia ani...mersi inca o data
|
Quote:
Quote:
Ai fost copil cuminte cand erai mic...eu pe toate le dezmembram, le vopseam, le stricam, sa vad de ce functioneaza...ce vremuri!! |
@FED_express....stai linistit ca si eu eram la fel cand eram mic...intr-una le tot desfaceam...ba chiar le loveam cu ciocanul sa arate lovite...dar acele machete nu mai sunt....vb ta ce vremuri...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning