![]() |
Re: Cielo B 201 CRS
Frumoasa masina 8) , bafta incontinuare si la mai multe modificari frumoase !
|
N`am mai intrat de mult pe aici.. Multumesc pentru aprecieri.http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/9.gif E cam trist cu banii ca idei sunt multe. Recent am facut schimbul de ulei. Mai trebuie neaparat sa bag antigel ca vin vremuri grele, sa`mi iau macar 2 cauciucuri de iarna si poate sa bag vaselina in usi sa n`am alte surprize. Restu` la anu`!
|
discuri perforate zimmerman ..? unde?
|
Quote:
|
hai baaa varule cu masina aia ca acum vine calduraaaa! :lol:
|
Shhhh... Pana la sfarsitul saptamanii revine pe strazi. Si daca nu o duce mult sunt hotarat, 2.0 de opel scrie pe el.
|
Quote:
|
super frumos ciolo tau roz.era unul si in braila(aceesi culoare).chiar o prinde.;)
|
Ms mult pentru aprecieri. O sa`i trag urmatoarele zile niste poze inainte/dupa o spalatorie tzapana :).
|
ai puse pe fata zici zimmerman si eu tot acolo le am ,dar din photo ale tale nu se distinge
si ms.. dar eu nu fol goagle poate acolo la voi prin Bucale doar , personalizat de nea vanghelie toate cele bune |
Bai ce inseamna sa le stii pe toate...
Pot sa te ating sound? :rolleyes2 @CRS: Hai bre cu pozeee :) Ia zi, puntea de pe spate stii ceva de ea? |
Pai puntea e cea originala de fapt si sunt capetele cu discuri luate de pe opel kadett cred, trase dupa conducte cu lichid. Sincer nu m`am obosit sa aflu. O sa ma interesez cat de curand pentru ca se cer schimbate placutele pe spate si tre sa aflu ce natie sunt. Poze o sa`i fac diseara :rolleyes2 daca apuc sa o duc la spalatorie :)
|
Am inteles. De conductele astea (racordurile alea) eram curios daca sunt de cielo sau de opel. Mersi frumos! :)
|
Ar fi cazul sa pui si tu niste poze.... :lol:
|
zi repede cat vrei pe jante :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:02. |
- Copyright 2026 4Tuning