Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Cat tupeu !?!? ... astia de la circulatie ... (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/19816-tupeu-astia-circulatie.html)

RA_2fast4u 11-04-07 19:50

Re: Cat tupeu !?!? ... astia de la circulatie ...

Quote:

Originally Posted by Panacota (Post 845159)
Cat tupeu poate sa aibe politia romana a speriat si pe dracu. Abia astept sa imi iau si eu permisul ca sa ma opreasca un gabor intepat sa ii scurtez din inaltime. Ei au tupeu obraznic, noi de ce nu am avea... Pe varamiu l-a oprit pe motiv ca nu a cedat trecera la o carutza!!! Zicea ca si carutza e vehicul si se aplica aceleasi reguli de circulatie si pentru ea. Dar amenda pe care a luat-o a fost si ceva de genul refuz de legitimare pentru ca nu avea buletinul dar avea permisul. Cat trebuie sa ii mai suportam pe idiotii astia care au atatea clase ca si trenul?

oooooooo daaa =))) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: =)) astept cu interes momentul intalnirii tale cu stimatii domni din politia romana =)) =)) voinicule

si in legatura cu caruta.. cu parere de rau te anunt ca atunci cand vei ajunge si tu la momentul sa iti iei carnetul si vei merge la scoala de soferi o sa aflii cu stupoare ca da si caruta se considera vehicol :)

vectra_gts 14-04-07 22:33

si la fel va afla ca , conducatorului carutei nu i se poate da amenda si ca acesta nu plateste taxe

torque83pit 06-10-07 17:57

Astia nici nu stiu sa se prezinte!habar nu au de ei!Ce vreti sa le cereti au ramas MILITIENI!:arrow:

OpReA 19-06-08 09:41

hai sa va povestesc si eu ce i-sa intamplat unui prieten
Omu are un moped normal cu care face cativa kilometri zilnic ,dar intr-una din zile cnd sa se duca la servici...nu si-a mai luat casca.
Ei bine...tocmai atunci il opreste nenea cu basca... si...surpriza...ii da doar un avertisment,dar nu va mai zic ce scria pe acel proces verbal..."conducatoru nush cum...nu a purtat centura de siguranta":|
A 2-a zi...respectivu conducator vede un politist dala pe motor...trage langa el si il intreaba politicos dak agentu xulescu(cel ce a scris avertismentul) e coleg cu el...la care politistul a raspuns ca da...ca il cunoaste(sau ceva asemanator...nu mai stiu)
Si asa...prietenul meu i-a aratat avertismentul politistului dp motor
La care politistu..."....mama ei de viata" si ia casca si da cu ea de pamant:lol:

D o n n 18-10-08 17:26

"Y : Aia e lumina de parcare, va rog sa semnati ..."

e de cartea recordurilor asta...
la mine in oras sa fiti ca ati muri de nervi...

BC-20-LET 26-10-08 03:06

Quote:

Originally Posted by Panacota (Post 845159)
.... ceva de genul refuz de legitimare pentru ca nu avea buletinul dar avea permisul....

Permisul e dovada de identitate !

D o n n 26-10-08 18:27

doar sunt politisti....e de inteles

Dennis_TL 26-10-08 21:36

in general vorbind nu te opreste nimeni daca nu faci greseli capitale la volan. eu am fost oprit o singura data de-a lungul timpului si atunci la un filtru, control de rutina.
in rest am avut 3 amenzi de viteza in localitate si 1 pe dn1.
am condus destul si in bucuresti, galati, braila si nici acolo nu m-au oprit. eu zic ca daca ai masina pusa la punct( stop pe frana , lumini , semnalizare) nu conduci baut si nu conduci ca un bou cu depasiri total neregulamentare, cedezi prioritate la pietoni , nu parchezi pe trecerea de pietoni, nu mergi la linia de tramvai ca la tine acasa si alte reguli de bun simt nu ai absolut nici o problema cu garcea.
mai bine va bucurati ca exista politia romana , fara ei ati risca sa fiti facuti piftie pe trecerea de pietoni, intr-o localitate circuland regulamentar etc etc , sunt foarte multi asa zisi soferi , posesori de permis cat B care nu pot merge pe 2 picioare d-apoi sa mai si conduca. e frustant intradevar cand in Mamaia de ex te opreste cate un politist pentru depasire de viteza cand tu ai mers cu mult in spatele unui q7,x5 samd care circula cu mult peste 70km/h cat aveai tu ... dar asta e din vina sistemului cretin de la noi plin de coruptie .

All times are GMT +2. The time now is 01:19.

- Copyright 2026 4Tuning