![]() |
Re: E36 - GFA
Quote:
|
3 Attachment(s)
Culoare ? Cu interiorul ala foarte tare, nu cred ca merge ceva mai bine decat Estoril Blau.Mai ales ca nu am vazut pe la noi Sedan Estoril.
|
Quote:
|
Quote:
|
Superb acel albastru "Estoril Blau", e deosebit. E plin de negru, gri, rosu sau alb, insa gusturile nu se discuta :) Bafta si indiferent de ce vei alege sunt sigur ca va arata bine ;)
|
Ms abby3325 :) cineva mi-a dat o idee aseara....dc nu o fac stock toata decat "replica de m"? adica se referea sa ii trag o culoare eleganta..metalizata,geamuri foliate si banii care ar trebui bagati pe un kit de M si alte cealea de M sa ii folosesc pt reconditionat interiorul incepand de la A-Z
Mentionez ca ideea mi-ar surade! Ar fi ceva si asa si sa aibe eventuale surprize la motor....Astept si alte pareri |
Absolut de acord ! Nu vad de ce nu ar putea fi deosebita chiar si stock, mai ales daca ar fi de la A la Z aranjata (estetic, mecanic si interior) ;)
|
Quote:
|
Anytime ;)
(Apropo, sunt din Aiud, jud. Alba, in fine, 20 min distanta, deci oricand, numai sa ma anunti) :) |
|
|
ideea cu un kit de replica M e buna ... dar tot mai buna e ideea sa faci interiorul si sa-i umblii la motor ... cu banii care-i bagi in kit mai bine faci ceva la motor. eu unu ptr varianta asta aj opta. oricum Succes si cat mai multe idei
|
5 Attachment(s)
Am cateva exemple frumusele.....bine exceptand si kit-ul M...da noa....sa privim partea plina,adica.....sedan/limousine
Eventual as prea lua de la M.....bandourile pt ca dau extraordinar de bine |
sincer ... 2 poze imi plac aia cu fosta masina a lu` preparatu si deasupra pozei .... :) la celelalte nu vad ce idei ar putea lua...
|
4 Attachment(s)
Intrebare.....ma tot bate capu sa cumpar o admisie Simota si spune cineva ca nu se potriveste la masina ca nu "intra" in spatiu alocat pt asa ceva.Eu unul nu cred
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning