![]() |
eap..l-am vazut shi eu la TV :D
|
eu sincer sunt un fan inrait al TxA-ului.... :D :D :D toate videoclipurile in care apare BESTIA aia de masina le am 8) 8) 8)
Are motor de 3.5i...asta e sigur :twisted: :twisted: :twisted: Mie imi pare putin rau de felul cum arata masina in momentul asta :( :( :( ....am 1 sau 2 videoclipuri unde masina avea si spoiler pe fata,folie de culoarea masinii la stopuri DAR nu avea eleronul :o ....dar asta conteaza prea putin avand in vedere ce poate masinuta :twisted: :twisted: :twisted: PEACE TxA!!!....tine-o tot asa si sper sa te vad pe la legale! 8) 8) 8) P.S. Sunt si mort dupa sunetul care il scoate toba aia :lol: :lol: :lol: Sunt curios ce marca e? :?: :?: :?: |
TxA-u e baiat de baiat. Imi place ca arata ce poate masina aia :). Poate mai bagi si u niste filmulete Txa pe site-ul tau ca le-am vazut pe toate si pe alea de pe 4tuning... esti tare... poate vii de 1Mai ... BAFTA
|
Trebuie sa vina... oricum o sa iasa show de show : 8)
De abia ashtept :lol: |
Quote:
Daca mai are 200 e super bine ! Masina trebuia vazuta cand a fost a lui robert atunci a fost masina aia criminala ! Oricum mai poate si acum ! |
turbo 110 poate ai dreptate...asa cum am zis nu stiu sigur ce are facut pe le pt ca nu am avut ocazia sa vb cu el direct...ce stiu stiu din auzite...oricum masina este misto si poate destule,ii doresc totusi sa ajunga la 250 si la mai mult!!!
|
Oricum... Se invarte frumos 8)
Da park mai frumos se invarte Bmw`u ala roshu` VPR`u park... :shock: |
Ahhhh... VEC pardon :D nu VPR
|
VEC e tare in burnouturi....parerea mea :lol: :lol: :lol:
|
mai ezista masinutza?
mai stie cineva ceva de ea? :roll: |
Re:
din cate stiu e in lucru masina
motor-cutie scimbate |