Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Sondaj - ajutam soferii in trafic? (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/19781-sondaj-ajutam-soferii-trafic.html)

NOS 01-07-06 22:48

Re: Sondaj - ajutam soferii in trafic?

Cred ca nu incape in discutie faptul ca as opri si as incerca sa il ajut... cine nu face asta cred ca nu isi merita numele de membtu al comunitatii 4tuning

Eugen_TL 03-07-06 00:54

sincer sa fiu .. in mod normal nu opresc mai ales daca au oprit altii.. cine stie peste ce oameni dai ...

dar daca e vorba de membru 4 tuning..vorba lu TAU ..numai sa facem cunostinta si logic sa ajutam...nu se stie cand voi avea nevoie... la fel daca sunt undeva departe si vad numar de TL claxon,flash... eventual mergem impreuna,depasiri, ne facem cu mana si se mai intampla sa oprim sa schimbam 2 vorbe despre locul in care ne aflam si alte chestii ... :)

ps: faza tare ... am fostu cu ai mei undeva si ne-a mancat in fund sa luam scurtatura prin padure..am mers 2 ore si am rupt masina in doua..la un moment ne-am ratacit..asa ca tata se gandeste sa ceara ajutor si intra intr-o carciuma..vai mama in 3 minute numai ciori au fost in juru' masinii ... toti vreeau o paine, tigari.ceva de baut .... ca cica informatia costa ... :)))))maicamea in spate deja blocase usile si inchisese geamu ... maicamea e mai fricoasa de felul ei ( ea mai zice sa am grija ce vorbesc pe net si la tel,chiar daca in gluma ca astia SRI asculta tot tot :))) )

teddy 03-07-06 02:55

daca as vede pe cineva in dificultate? as da blana si as da peste el! :lol:
glumesc... cred ca as opri.

scorpio GL 03-07-06 16:20

De obicei opresc, dar sant destul de aproape da bata de baseball.Cred ca daca are stiker renunt la bata :).
PS
Glumeam, dar oricum ochii mari aia care fac fapte bune pe drumuri necirculate, ca mai nimeresti cate un baietel cu intentii "bune".Daca nu aveti bata, merge si un box...

sandrei 05-07-06 15:29

trebuie sa ajutam pe oricine indiferent ca are sticker sau nu...!!! dar mare grija...ca pe langa ramnicu-valcea tziganii obisnuiesc sa faca faze cu masini tari ca ar fii stricate si opresti si iti fura tot ce ai! nu stiu daca si in restul tarii,dar acolo am auzit ca s-a intamplat de mai multe ori

neXus 06-07-06 13:56

Intre Buzau si Bucresti; pe DN1; ruta Petrosani-Targu Jiu ;)
Am intalnit din aia. Tata m-a invatat sa-i ocolesc (10x mult cu ocazia asta :D)

valib 06-07-06 20:33

e pacat ca exista si asemenea fenomene...
se pare ca lumea nu prea se inghesuie la vot...desi e secret:(

bluey 06-07-06 20:43

Daca ai pus problema cu stickeru`: opresc. Daca nu ar avea sticker cred ca as opri doar daca ar fi vreo femeie si chiar nu ar fi altcineva sa o ajute (pana de cauciuc, de benzina, de motor).In rest nici nu ma gandesc.Sa invete sa si le rezolve singuri cum am invatat si noi.Este si mai sigur asa.

valib 06-07-06 20:46

bine zici...e mai sigur...dar...
daca ramai tu pe drumuri...cu diverse probleme...si nimeni nu se opreste? ar fi nasol...iti zic eu
oarecum ar trebui sa fie o legatura stransa intre soferi...cum e uneori si la faza cu atentionarea ca e radar ceva mai inainte.

bluey 06-07-06 20:49

Quote:

Originally Posted by valib
bine zici...e mai sigur...dar...
daca ramai tu pe drumuri...cu diverse probleme...si nimeni nu se opreste? ar fi nasol...iti zic eu
oarecum ar trebui sa fie o legatura stransa intre soferi...cum e uneori si la faza cu atentionarea ca e radar ceva mai inainte.

Cat timp traim in Romania nu opresc decat la accident cu raniti, la sticker` :), si la femei (desi la astea din urma s-ar putea sa mi-o iau).
Daca as gasi in alta tara romani cu probleme (si am gasit) ii ajut cu mare placere.

59AFA 07-07-06 09:28

nu prea ma pricep eu la partea tehnica a unei masini , dar logic k dak as vedea pe cineva cu probleme as opri , macar sa il sustin moral dak altceva nu as putea face pt el...cred k nu m'ar lasa constiinta sa trec pe langa seamanul meu in nevoie si sa ma fac k nu il vad....

teddy 07-07-06 14:26

nici eu nu am pricep dar opresc si incep "ce face dom'ne.. merge, merge?" "aoleo, nasol..." si plec :lol:

dexter_20 09-07-06 15:07

Aici e cu da si nu. In zilele noastre pana si chestia asta poate fi o metoda de furt auto....

juana_man 12-07-06 13:45

sincer eu nu m-as opri numai pt accident dar dak e vb de 4tuning m-as opri pt k poate dau de cineva dp forum si.....ne mai cunoastem :D:D:D:D sau poate e vreo domnisoara draguta in pana :D

Spark 12-07-06 22:07

eh` ... pt accident ..
nu ai vazut tot pe aici pe forum accidentul acela de pe dn1 surprins de camerele video ... si catzi au trecut pe acolo fara sa opreasca si dak era accident ... najpa .. :(

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning