Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   ce as face intr-o situatie ca asta? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/197786-situatie.html)

Sindrom 08-07-10 07:28

Re: ce as face intr-o situatie ca asta?

N-a vorbit:)). Momentan hotaraste ce va face daca va veni :twisted::twisted:

22VIN 08-07-10 07:34

Si daca nu vine?

MihaiS 08-07-10 09:20

si daca vine??:rolleyes2

raduku009 08-07-10 11:40

eu am inteles tot ce a zis Tzzantaru, si am sa va zic daca vine pentru ca ea tine legatura cu o prietena :-) si este foarte probabil sa-mi zica daca va veni, sau poate vine fara sa-mi zica nimeni. In fine, daca nu vine asta e imi gasesc alta fata si gata. Daca vine am sa va zic cum e situatia:D

Mustang 08-07-10 11:42

Quote:

Originally Posted by raduku009 (Post 3502102)
eu am inteles tot ce a zis Tzzantaru, si am sa va zic daca vine pentru ca ea tine legatura cu o prietena :-) si este foarte probabil sa-mi zica daca va veni, sau poate vine fara sa-mi zica nimeni. In fine, daca nu vine asta e imi gasesc alta fata si gata. Daca vine am sa va zic cum e situatia:D

Data viitoare incearca si tu cu un "Buna... ce faci?"
Destinde de multe ori atmosfera. :lol::lol::lol:

Alex4u 08-07-10 11:43

daca te duci si ii spui ca te-ai atasat de ea o sa zica ca esti bolnav..te duci frumos ..imbracat in rapper..cu 2-3 lantzuri de gat...iei 3-4 mil la tn incepi sa arunci in stanga si in dreapta cu banii..apoi il pui pe un prieten de-al tau sa te sune si vb despre afaceri, bani , masini , gabori etc de fata cu ea sa pari interesant si la final ii zici baby, trb sa iti marturisesc ceva...cand sunt in preajma ta parca numai sunt eu...cred ca m-am indragostit..ai niste ochi minunati..etc:lol: si gata e a ta

raduku009 08-07-10 11:47

:)))) cum gandeste alex. Am sa procedez in felul in care a zis alex dar nici chiar asa da' asemanator. Si tot am sa-i zic ceva de genu "trb sa iti marturisesc ceva...cand sunt in preajma ta parca numai sunt eu...cred ca m-am indragostit..ai niste ochi minunati..etc"

Mustang 08-07-10 11:53

Quote:

Originally Posted by raduku009 (Post 3502130)
Si tot am sa-i zic ceva de genu "trb sa iti marturisesc ceva...cand sunt in preajma ta parca numai sunt eu...cred ca m-am indragostit..ai niste ochi minunati..etc"

Fa chestia asta si o sa te ia peste picior (in cel mai rau caz), sau o sa fuga de tine ca toti dracii de tamaie.

raduku009 08-07-10 11:56

atunci n-am sa-i zic asa. Am sa o iau mai usor.

Tzzantaru 08-07-10 12:57

nici macar sa nu incerci sa fii "rapper" sau "bo$$ da bo$$"...fii tu insuti..bine, cu ceva mai multa incredere si curaj , ca daca iti ia 10minute sa formulezi o propozitie si aia balbaita iar n-ai facut nimic.

Alex4u 08-07-10 13:46

sau mai poti face faze dalea sa trimiti o fata sau un baiat pe care il cunosti bn sa ii spuanc a iti place de ea..si dupa aia va intalniti etc etc...gang bang :lol:

22VIN 08-07-10 13:50

Quote:

Originally Posted by raduku009 (Post 3502130)
:)))) cum gandeste alex. Am sa procedez in felul in care a zis alex dar nici chiar asa da' asemanator. Si tot am sa-i zic ceva de genu "trb sa iti marturisesc ceva...cand sunt in preajma ta parca numai sunt eu...cred ca m-am indragostit..ai niste ochi minunati..etc"

Da, e perfect, numa' ca in loc sa te imbraci a rapper, ia-ti niste pantaloni albi+ciocate rosii => faci senzatie.
Fii serios, nu trebuie sa pari altfel decat esti.

=Virus= 08-07-10 13:53

Foarte dragut, aproape toti il luati la misto :evil:

Fa-ti curaj, vorbeste cu ea normal, fara sa te balbai, incearca sa dirijezi dicutia spre niste subiecte care sa le puteti aborda amandoi (ca sa nu faci monolog). Incearca sa te porti normal si sa fii o companie placuta. Curaj, nu o sa te manace (cel putin nu din prima :lol:) deci nu ai ce pierde.

cidul_52 08-07-10 20:15

fii tu insuti omule caci daca te dai a fi altceva mai devreme sau mai tarziu adevarul va iesi la iveala, si nu miroase bine in caz ca se leaga ceva; cat despre lanturi si impresii cu discutii de bani si afaceri, sunt puerile si penibile, daca pica la asa ceva atunci mai bine lasa; vorba lui @virus: incearca sa te porti normal si sa fii o companie placuta

silviu_fxx 09-07-10 00:27

Frate, daca vrei sa iasa ceva, du-te la ea si ia-o din prima: <<Hai sa trecem peste toate procedeele tipicare care de fapt si de drept maresc timpul necesar pentru a ajunge la un rezultat final. Amandoi o vrem asa ca hai sa zburam peste partea de dating and shit. Vrei sa ne futem?>> I-o dai pe tava repede fara drept de replica. Daca o mai scoti si la o plimbareala pe scuter, a ta e toata noaptea.

All times are GMT +2. The time now is 00:08.

- Copyright 2026 4Tuning