Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   [Oferta]Super oferta!!! - APLICARE PROFESIONISTA DE FOLIE AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/19772-oferta-super-oferta-aplicare-profesionista-folie-auto.html)

steaua23 05-07-06 14:05

Re: Aplicare folii auto LLUMAR (SUA)-certificate RAR,garantie 5ANI

nu stu ... am vazut doar albastra. oricum diferenta dintre un geam cu folie dinaia si unul fara ... era fff mica.

clubbed 05-07-06 15:32

Da exista...dar numai pe comanda ( nu le avem in stoc)..daca doresti suna-ma sa-ti fac o programare.

SpeedeR 05-07-06 21:05

daca am autorizatie de la voi si vreau sa schimb folia tot aceleasi tarife sunt?!

clubbed 06-07-06 02:29

Da,tot aceleasi tarife.

adamitza2005 08-07-06 00:02

bine bine 3m cum ofera autorizatie si pe geamurile din fata???
explica..........
am un prieten care si pus 3m cu 150 e tota masina super black si are trecut pe autorizatie toate geamurile infoliate

clubbed 08-07-06 09:25

Conform noului cod rutier:
Art.911. – (1) Constituie contraventii si se sanctioneazã cu amenda prevãzutã în clasa a IV-a de sanctiuni urmãtoarele fapte sãvârsite de persoane fizice:

35. aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor pe parbriz, lunetã sau pe geamurile laterale, cu exceptia celor omologate si/sau certificate de cãtre autoritatea competentã si care sunt marcate corespunzãtor;

Art.99. – (1) Certificatul de înmatriculare sau de înregistrare ori dovada înlocuitoare a acestuia se retine de cãtre politia rutierã în urmãtoarele cazuri:

l) autovehiculul sau tramvaiul are aplicate pe parbriz, lunetã sau geamurile laterale afise sau reclame publicitare, folii neomologate si/sau nemarcate corespunzãtor ori accesorii care restrâng sau estompeazã vizibilitatea în timpul mersului, atât din interior, cât si din exterior;

De aici rezulta ca aplicarea foliilor este perfect legala atata timp cat ele sunt omologate/certificate RAR.

La 150 ron nu ai cum sa-ti pui folii autorizate pe toata masina.

Pe geamurile laterale spate si pe luneta poti sa aplici folie oricat de inchisa,dar pentru geamurile laterale fata RAR nu autorizeaza decat o anumita nuanta, care este atat de deschisa incat, practic, nu coloreaza geamul deloc.

adamitza2005 08-07-06 10:48

daca te uiti mai bine o sa vezi ca am scris 150 euro nu 150 ron.......

adamitza2005 08-07-06 10:49

si pe fata are autorizatie.....certificat rar....si folia e asa de inchisa incat nu vezi nimik inauntru

clubbed 14-07-06 18:50

1 Attachment(s)
O mica demonstratie nu strica niciodata...

clubbed 15-07-06 15:25

4 Attachment(s)
Iata si cateva poze..Acesta este unul din cele cateva automobile Maybach din Romania. Am avut placerea de a fi solicitati sa aplicam folie pe el!

clubbed 30-07-06 21:31

Preturi preferentiale - Se acorda discount-uri avantajoase pentru mai multe masini!

T.rac3Er 23-08-06 16:23

m-ar interesa si pe mine un pret estimativ de citroen c4 coupe la geamuri laterale spate + luneta. folie intunecata. un timp estimativ de terminare. sunt din pitesti, si daca tot fac drumul la buc vreau sa stiu daca mai am timp si de altceva, sa pot sa ma leg de alte probleme

Fabulous 24-08-06 12:36

Pentru ce masini se acorda discount?

rarej 25-08-06 13:59

si eu as fi interesat de preturi pt c4 coupe, eventual pe bucati:
laterale spate si luneta mediu sau inchis
fata mediu sau inchis
cele securizate sunt neaparat incolore?
merci

clubbed 27-08-06 20:50

Scuze pentru intarziere dar am fost in concediu.

Laterale spate+luneta =480 RON nuanta de fumuriu mediu sau fumuriu inchis
Nuanta de fumuriu cel mai inchis costa 640 RON
Pe fata folia costa 200 RON indiferent de tipul acesteia.
Cele de securizare,da,sunt acromatice.De fapt toate tipurile sunt anti-efractie,dar acelea sunt special facute numai pentru asta.

Operatiunea dureaza aproximativ 3-4 ore.Dar serviciile se presteaza numai cu programare.

Discount-uri se acorda pentru mai mult de 2 masini.

Pentru o programare astept telefoanele voastre.

All times are GMT +2. The time now is 18:58.

- Copyright 2026 4Tuning