![]() |
Fericitarii SGM & Sierra RS !!! Bravo baietii!!...
|
Bine 4SpeedSquad :peace: :peace: :peace:
|
Descurcaret tare SGM asta al nostru...
sambata a lucrat aproape toata ziua cu noi la masina mea, iar noaptea si-a pregatit masina lui pentru Iasi !!! E \"belea\" OMU !!! |
Cine va veni la Ploesti alaturi de NSL si LR din partea voastra?
|
eu vin , si paticip
|
Voi veni in ciuda a tot ce se intampla... prea mare pasiunea... See u at the races :D
|
si je vine si participa la liniute
|
Ford-ul Sierra RS este posibil sa ajunga cu niste inbunatatiri in plus singura problema din cauza careia nu putem spune exect sunt banii de reparatii care ne cam lipsesc!!!!
|
marpha de site multa bafta si ne vedem pe strazi
|
Mai 4ss, pe cand va terminati si voi site-ul? Si inca o intrebare: Squad-ul vostru e orientat mai mult pe ideea de liniutze legale sau pe orice tip de cursa? Au si liniutzele farmecul lor, trebuie sa recunosc, dar parca e si mai marfa cand dai tot ce ai din tine si din masina ca sa iei o curba cat mai rpd fara sa iesi de pe traseu.
|
Re:
Quote:
cat despre site, da-mi un pm cu ce crezi ca lipseste si ar trebuii adaugat |
ooops.. mea culpa la faza cu site-ul.. Nu imi incarca mie si celelalte rubrici. Sorry. Pot intra in squad si cei cu masini mai slabutze ( Dacia Supernova ) sau doar cei cu masini cu peste 100 cai ? Vad ca sunt deja cativa fara masina sau cu oltcit/dacia .. Voi nu organizati asa evenimente mai mici intre membrii sau intre cluburi/echipe ?
|
Stai linistit ca 4ss nu are pretentii... Ai masina, iti plac cursele legale si esti de Accord cu echipa, esti de-al nostru...
|
Apropo.. i love that NSX200 :woowoo: Ma rog.. mie imi plac masinile japoneze in general , chiar si cele mai vechi ( uneori cele mai vechi sunt mai marfa ) Aveti si voi un loc pe net unde vorbiti intre voi? ( un chat ceva nu forum )
|
1 Attachment(s)
si POLITIA E CU 4ss :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning