![]() |
Re: Logan Speedline
frumusica foc masina dar la urmatoarea sesiune de poze poate te gandesti sa fotografiezi mai bine anumite unghiuri oricum tine-o tot asa ca toti iti admiram masina
|
Frumos loganul ...i-mi plac oz foarte mult
|
1 Attachment(s)
o poza mai veche cu ea;)
|
super..frumos loganu'....mai ales Oz ...
|
praguri pilot ? dar ai scapat de ele din cate vad .....;)
bv ca deja sa umplut romania de kiturile lor.... |
alooooooooooooooooooooo,frate,ii faci si U o poza afara ziua? k vreau sa inteleg si yo ce vrea sa fie ciudatenia aia de bara ! ! !
|
Quote:
|
Quote:
|
TARE DRAGUTZ vreau si eu poza din fata sa vad bara ca imi place si vreau sa incerc sa o fac si eu :D
seamana cu bara de la logan 2000 ala de rally |
TufY,nu te mai agita,nu vezi k omu nu vrea sa puna nici o poz cu ea din fatza!frate nu conteaza k o dai jos,vreau sa vad shi yo cum arata!
|
mah da nu o mai tura atata ca ramai fara benzina :) in rest tare loganu imi place mult bafta in continuare
|
pune si U o poza cu masina din fatza,ziua,afara,s o vada si ochiu meu! nu conteaza k o dai jos! vreau sa vad ce ai schimbat la ea,k vreau s mai modific si yo cate ceva la bara sata din fabrica si nu-mi strica niste idei!
|
o sa mai iau masina la o sedinta foto si o sa fac neste poze mai "expresive";)
|
Tare!
Am si eu un logan in constructie si m-ar interesa o colaborare la un kit calumea. Nu imi plac chestiile alea din plastic de le vezi pe toate taxiurile. |
Putem sa mai adaugam la "prezent":
-linie audio Grand Zero -discuri gaurite(nu au fost montate inca) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning