![]() |
Re: BMW 335d BI-TURBO vs ... ???
o sa fiu si eu la alexeni sa onorez provocarea lansata mai demult
|
Quote:
Hehe ce bine... Abia astept ... asa avem si noi o sansa sa ne dam .. oricum veneam dar nu stiam cand asa ca e mai bine asa ... Iti urez succes. Sper sa fi la fel de competitiv sau sa ma faci ... M-am dat cu 5 leonuri modificate grav de 300-350 de cai chiar si cupra r si le-am batut cu multe masini distanta ... Tu sper sa fi diferit |
depinde ce leonuri poate dar proprietarii masinilor respective credeau ca au 350cp,seatul meu are 350cp si vreo 480nm
|
Quote:
Performante frumoase ai felicitari pt modificarile aduse si pt timpi de la satu-mare ... chiar e interesanta cursa, nu cadem in grupa, ne dam la libere da ? Eu am cam 780 nm si 400+ :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ala rosu si ala gri nu are niciunu mai mult de 280 cp :) .. oricum trage super bine BMW tau 8)
|
Quote:
oricum ca masini puternice am facut multe daca stii ... si eram stock acum 2 saptamani la ploiesti, Vinerea trecuta ai vazut cum trage daca ai fost ... Si azi intra mai multe nebunii pe ea :P .... trag tare pt alexeni Ieri am facut un bmw 650i cam la 2 masini distanta si s4 i-am dat vagoane din mers pe magheru nu l-am mai vazut in spate... Ne-am intalnit cumva la ploiesti sau ? ce masina ai ? daca vrei sa vb officerazvan e idu meu |
nu lua in nume de rau ce am zis.. nu a fost nimic ironic dar eram curios de ce cupre era vorba.. am fost la Ploiesti dar doar ca insotitor sau cum se mai spune "aplaudac" :lol:
|
Quote:
Aaa nu m-am suparat doamne fereste.... Credeam ca erai baiatu cu skoda octavia aia powerchips si daia ..ca vedeam SKODA etc... |
Quote:
Cupra R rosie are in jur de 250 cai stage1 si Cupra gri are in jur de 280 tot stage 1. Eu te cred ca ai prins gustul castigarii de curse dar fi mai retinut in vorbe.. |
Quote:
Normal ca mi-au zis altfel de unde le ziceam eu caii putere din burta ? Unu a zis aproape 300 si altu peste 300, 340 cam asa.... Ce sa cred ? |
Quote:
|
Quote:
In fine ai inteles ideea de baza..NU JIGNI.;) Bafta la Alexeni ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning