![]() |
Re: LoveTest - Super tare!!
Quote:
Amicul meu si cu mine am facut testul asta la misto pentru ca noi chiar ne asteptam la ceva haios la sfarsit, gen ,,esti un labagiu trist,, sau mai stiu ce:lol:. De unde si-a luat dreptul de a posta date personale pe forum nu stiu. A zis ca l-a injurat cineva dupa ce i-am completat rahatul de test si a crezut ca e Cris. Desteptule, de unde sa aiba adresa ta de mail sau vreo alta modalitate de a te gratula. Esti bun, ce sa zic... Am ajuns la concluzia ca esti si tu un frustrat mai mare decat astia de care razi, ,,mari macho,, ce esti! Mitza, de faptul ca noi am avut o discutie in PM in care am clarificat situatia nu a scris nimic si nici moderatorul la care am apelat pentru a sterge postul cu numele nu a avut bunavointa de a lua masuri. Pe unde se ajunge de la un rahat de joc si din ,,bunul-simt,, al unora. Mai intra vreun alt cunoscut de-al lui si citeste rahaturile tale. |
Quote:
|
foarte tare:)))) mitza esti tare:)))) cate amenintari ai primit:))))))))) dau o bere:))))
|
HA HA HA..... smecher.....ti-am bagat ceva carne in frigider, ca nu m-am prins la timp....
|
Sa nu se mai chinuie pretenasu asta a nostru sa verifice email'ul.
1. Numele Tau: DrifterGT 2. Varsta: 19 3. Esti: Baiat 4. Cel mai mult la sexul opus te atrage: Corpul 5. Punctul tau forte: Calitatile in pat 5. Ti-ai pierdut virginitatea la: 10 ani 6. Ai avut pana acum: Am avut peste 10 iubite 7. V-ati inselat iubitul/iubita: Frecvent si Nu regret 8. Faci sex in medie: Zilnic 9. Sex oral: Nu am facut si Nu imi place Am primit si Imi place 10. Mi-ar placea sa fac sex: In masina pe melodia lu puya miscate 11. Pozitia preferata: Femeia deasupra , ca doar ce pielea mea am suspensie sport si sare in .... de nu ai idee ;) 12. Te masturbezi in medie: Cam de 7-8 ori pe zi ca zice iubita ca trebuie sa mai creasca , si il pun la miscare sport 13. Adresa de Email: drifter_alex22@XXXXXX |
Mai bine sa inchida cineva topicul asta ca a provocat mai multe neplaceri decat zambete :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning