Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My Super Nova (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/19729-my-super-nova.html)

Rares_CRM 04-07-06 19:41

Re: My Super Nova

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TufY
3 vezi ca e pe la bursa auto o nova de vanzare poate te inspiri de acolo cum ar fi bine sa arate acea nova e una dintre cele mai frumoase :)
bafta

..de Nova asta zici...
si mie imi place Nova asta, as face-o exact asa, daca as sti cat m-ar costa...:sad:

Rares_CRM 04-07-06 19:44

Quote:

Originally Posted by BULLDOG
salut... daca ai bani . primul lucru care ar trebui sa il faci ar fi sa ii pui niste jante misto pt ca schimba total aspectu masinii... si la interior, daca vrei sa vopsesti plasticul, vezi ca este ceva substanta (cu care se dau si barele stock cand vrei sa le vospsesti in culoarea masinii) care impiedica decojirea vopselei, nu stiu exact cum ii zice... dar am vazut pe-aici pe forum pe cineva care a folosit asa ceva. bafta la modificari

si la jante m-am gandit :D, m-am gandit eu la toate, numai ca inca nu am banii de toate, am mai zis, pt ce vreau eu imi tre 10.000 de euro, sunet, spoilere, tot tot

Bigu 04-07-06 21:45

:))) keep it real! nu o faci avion!

Rares_CRM 05-07-06 18:19

am o intrebare...Zdrangane capota de la portbagaj, ce as putea sa-i fac ca sa nu mai zdragane?? :(

Bigu 05-07-06 21:27

:):):) la capota de la portbagaj ii zice hayon cand am verificat ultima oara ;) pt a nu mai scoate sunete, fa acelasi lucru care l-au facut si oamenii din fabrica la SOLENZA, exista un "cui" care se fixeaza pe hayon si un soclu unde intra cuiul perfect care-l instalezi pe caroserie . dupa ce a-i facut asta nu o sa mai scartaie! :) (de preferat sa le montezi langa incuietoare portbagajului) ... ps: piesa o gaseshti la orice dealer autorizat dacia bine aprovizionat

Rares_CRM 05-07-06 21:37

Quote:

Originally Posted by Bigu
:):):) la capota de la portbagaj ii zice hayon cand am verificat ultima oara ;) pt a nu mai scoate sunete, fa acelasi lucru care l-au facut si oamenii din fabrica la SOLENZA, exista un "cui" care se fixeaza pe hayon si un soclu unde intra cuiul perfect care-l instalezi pe caroserie . dupa ce a-i facut asta nu o sa mai scartaie! :) (de preferat sa le montezi langa incuietoare portbagajului) ... ps: piesa o gaseshti la orice dealer autorizat dacia bine aprovizionat

..mai ai alte idei? :D a fost pusa incuietoare de Solentza, dar sa rupt, a iesit afara din caroserie, asa am cumparat-o. jos mai am soclu ala sau cum ii zici tu, unde intra cuiu, dar sus pe capota nu mai e incuietoarea aia, a iesit afara cu totu. Tre sa fac niste poze sa-ti arat :)

Bigu 05-07-06 22:16

atunci considera problema ca un cancer al masinii! nu a-i ce face!

Rares_CRM 05-07-06 22:32

Quote:

atunci considera problema ca un cancer al masinii! nu a-i ce face!

am vazut la cineva, are ceva cheder, dar se vede urat..:(

Bigu 06-07-06 18:38

chedere pe din`afara cum au taximetristii???

Cr1Sty_xxl 06-07-06 18:43

misto masinutza:D

Rares_CRM 07-07-06 14:35

1 Attachment(s)
Quote:

chedere pe din`afara cum au taximetristii???

da, asa ceva, arata oribil...dar am vazut pe net o poza, are si asta ceva cheder, nu stiu exact ce e. Uite o poza...

Bigu 07-07-06 16:19

:)) asta are banda din aceea ce se punne la ushi si geamuri ca sa nu bata vantu. oricum, buna ideea(si daca te uiti mai atent are si acel cui de la slz)

Rares_CRM 07-07-06 17:24

Nu stie cineva unde gasesc ceva plasa?? ca sa pun la masca, vreau sa dau jos semnu ala cu dacia, si nu stiu...cu masca cum sa fac, ca e prea urata. As face-o asa cum e in poza de mai sus. :)

Gabriel_xenon 07-07-06 22:31

daca nu ma insel acea masca este diferita de cea stock(nu este modificata)
cred nu stiu...si eu vreau s o schimb..sa ma contrazica cineva...s stiu daq e sa caut sa cumpar asa cum e in poza sau s o modific pe cea din fabrica

Rares_CRM 08-07-06 12:39

din cate vad eu in poza...cred ca e stock, e dat semnu cu dacia jos, si e pusa plasa in spate, si cred ca in unde a fost semnu cu dacia, e kituit sau ceva, si vopsit.(deci...modificata), asa cred....arata bine. :)

All times are GMT +2. The time now is 04:00.

- Copyright 2026 4Tuning