Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Vectra B ceva mai speciala (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/19712-vectra-speciala.html)

XelleX 24-07-06 19:54

Re: Vectra B ceva mai speciala

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by slim4r5
frate nu inteleg ma uit p`aici !! ce sunt gaurile alea in portbagaj???

Fara gaurile alea am ars o statie Audison LRX2 ... deci sunt facute sa mai scada presiunea din portbagaj. Mi-au scazut si presiunea din buzunar pentru ca un politzai m-a amendat ca nu am numarul unde trebuie

Quote:

Originally Posted by Cr1Sty_xxl
apropo cam cati bani ai bagat in ea..?

Pretul modificarilor se apropie de pretul masinii la data cumpararii

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia
frumos omule...ii o bijuterie de mashina...si o mika paranteza...sa fiu sincer la exterior faceam modifikari mai drastice...in masina asta este imaginatzie nu gluma...orikum portbagaju ii meserie

Multumesc mult :) Cat despre modificari as vrea sa arate ca asta de mai jos... din pacate tot ce e frumos costa...

Quote:

Originally Posted by D_M_X
las-o mai jos si scapa de vinil.....dar daca tie iti place asa e ok.....in rest interiorul e frumos.

Mai jos de atat chiar nu mai am cum s-o las... cel putin in fatza unde abia imi incape adidas-ul sub ea. Am fost pana la Timisoara saptamana trecuta si pe acolo pe la Lugoj unde se lucreaza am mers mai mult cu masina pe burta decat pe roti. La intoarcere am pierdut scutul de pe stanga. Cat despre vinil a fost o chestie de vreo 2 saptamani... L-am facut cu un prieten mai mult ca provocare sa vedem daca reusim :) acum nu mai e pe masina.

BmwRacer_ 24-07-06 20:03

super tare masina.....felicitari..mai rar vezi asa o masina prin romania

BIG_mafia 25-07-06 15:12

f klumea poza...si yo la ceva de genu mam gandit..la anu vreau sami trag si yo un vectra :)

naka66vio 26-07-06 19:47

imi place masina vectra e facuta frumos dar schimba presurile alea cu unele veritabile de tabla plsssssssss

XelleX 28-07-06 01:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by naka66vio
imi place masina vectra e facuta frumos dar schimba presurile alea cu unele veritabile de tabla plsssssssss

Dap, vreau sa plachez toata podeaua cu tabla diamant... oricum presurile alea sunt pe duca rau de tot
Si o poza de cand am fost la Timisoara :D

XelleX 03-08-06 03:13

1 Attachment(s)
Dupa un mic polish manual... sunt mandru de mine :D

Eagle_flyaway 04-08-06 13:17

Cam ce pasta ai folosit la polishul acela... si ... mai tine??? :lol:

dany_let 06-08-06 15:12

mergea un spate plin daca tot o arzi cu numarul pe bara ...iar gaurile alea poti sa le faci in alta parte.

XelleX 26-08-06 03:07

Quote:

Originally Posted by Eagle_flyaway (Post 508248)
Cam ce pasta ai folosit la polishul acela... si ... mai tine??? :lol:

Hmm o pasta Arexons la cutie dreptunghiulara de tabla... am luat-o dintr-un Omv din plictiseala, dar pana acum sunt multumit de cum arata masina. De cand am facut-o am spalat-o de 3 ori.

EvLSant0S 26-08-06 05:04

felicitari .. felicitari felicitari ...
masina arata SUPERB

Kid_Alex18 26-08-06 15:28

kid_alex18

omule de ficare data cand vad masina in bv intorc capu' si casc gura. odata m-ai vazut si ai dat muzica mai tare. ma uitam asa pierdut si am zis bestial. :D

BIG_mafia 26-08-06 16:35

omule sper k ai de gand sa vii cu mashina la oradea pt un show de tuning :D

Eagle_flyaway 26-08-06 16:47

zi si cand.... ca poate vine... :twisted:

BIG_mafia 27-08-06 08:53

ink nu se stie data exakta akuma se rezolva aprobarile :) cand ii pus totul pe roate...reclame la greu...asa sigur aflatzi totzi :D

dexter_20 27-08-06 13:23

Un tuning facut cu mult bun gust, multi bani,timp si suflet. Imi place. Imi place mult de tot.

All times are GMT +2. The time now is 10:04.

- Copyright 2026 4Tuning