![]() |
Re: Asa se parcheaza. Da?
Quote:
|
ma jur pe mama ca exact asa a fost..radeam cu tata de la geam pe burta! oricum a parait ceva la masina...a facut si ceva burnout( probabil pustiu a dat cu pedala in podea) ... mai stiti si voi cum e sa te sui prima data la volan ,,frica ! el saraca accelera la inceput dar masina nu se misca..si ala a tzipat sa accelereze si ma gandesc eu ca ala a pus-o in podea! :))))) oricum a lasat pe acolo niste pete negre ! imi pare rau ca n-am filmat ...eram prea atras de oitza
|
5 Attachment(s)
inka un exemplu..de femeie la volan..si n-am prins-o decat in 3 ipostaze..restu le-am ratat cu obiectivu..(Multipla si Altea aceeasi tipa):oops:
sa ai X5 si sa nu poti parca normal..pe zapda?:oops: :rolleyes2 toti vecinii mei |
sper sa nu ma pozati si pe mine cand parchez pe refugiul statiei de tramvai :lol: nu-s femeie, doar nerabdator.
|
ii foarte grea parcarea laterala .. ce vrei ? :D
|
nu e vorba de greutate...e vorba de comoditate...si eu cam la fel fac ..depinde acum...daca toti sunt intr-o ordine logic ca fac k restu..dar altfel procedez cum imi vine mai usor mie ...
|
Fara suparare da asta tine si de educatia omului ... si nu e vb de cineva in mod special ... e vb de romani ... in general. Nu mai spun ca daca ajungi intr-o parcare mai mare (mall, metro ... etc) o gramada de masini sunt parcate pe 2 locuri ... si mai ales pe primele locuri ... alea spre intrare.
|
5 Attachment(s)
Sa va pun si io niste poze...
|
Quote:
|
pai sotzu ei e ceva prin politie..k asa urla vaca intr-o zi..la un vecin ce i-a zis ...sa-si mute masina de la scara noastra k i-o sparge next time :oops: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning