Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Asa se parcheaza. Da? (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/19706-parcheaza.html)

ESPinoza 24-07-06 16:32

Re: Asa se parcheaza. Da?

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
hahaha... eu cand eram cu SCOALA..bag la mine in spatele blocului (unde e si o parcare mai mare) ,e drum de acces oricum ! iar unu nu avea unde s=o parcheze si a lasat-o pe drum ! stam noi(eu cu instructoru') vreo jumatate de ora si apare si BOUL cu nevasta-sa! eu ii zic " asa se parcheaza domne stam de 30 de minute sa ducem masina in parcarea din partea cealalta ?" la care ala nesimtit " nu v-ati topit" eu mai berbec din fel (si din zodie de fapt) ma sui inapoi ca eram inca in ora de condus si stau! ala da cu spatele ..se da jos cica" hai domne lasa-ma sa trec" ba fratilor.. 10 minute am stat acolo si tot nu l-am lasat pe bou sa treaca... noi stateam ne uitam p niste foi in masina ..ala s-a ofticat si s-a dus in parcarea din partea cealaalta..noi am mai stat 3 minute de al draq ..dupa care plecam !

si o data taicamiu cu aro si-a facut loc pe langa o dacia o data! de aceea avea bullbar aro ce draq ! :)

alta faza tare la mine in spatele blocului..sunt garaje si e si un deal lin dar langa deal e un deal mic dar cu o inclinatie 75 grade cred ! unu cu un seria 7 a vrut sa urce cu partea stanga pe LIN si cu partea dreaapta pe dealu mic! ghici ce s-a intamplat? a ramas suspendat omu cu masina ! :)))) statea masina pe prag cu roata stanga fatza in aer... nu putea s-o miste de acolo sub nici o forma! si ce s-a gandit omu sa faca..a luat un copil daca avea 8 ani era bine :) si l-a pus sa accelereze ca el sa apese pe masina sa aiba contacact cu solu :))) si pustiu a apasat incat s-a mai dus vreo 300 m si machedonu facea " ba putzaaaaaaa franaaaaaaaaa ba gata" apoi il injura si pleaca! mai lipsea sa-i dea una si era TZARAN RAU !

ce tare faza cu seria 7 :)))

Eugen_TL 24-07-06 16:35

ma jur pe mama ca exact asa a fost..radeam cu tata de la geam pe burta! oricum a parait ceva la masina...a facut si ceva burnout( probabil pustiu a dat cu pedala in podea) ... mai stiti si voi cum e sa te sui prima data la volan ,,frica ! el saraca accelera la inceput dar masina nu se misca..si ala a tzipat sa accelereze si ma gandesc eu ca ala a pus-o in podea! :))))) oricum a lasat pe acolo niste pete negre ! imi pare rau ca n-am filmat ...eram prea atras de oitza

florin_cars 03-08-06 15:36

5 Attachment(s)
inka un exemplu..de femeie la volan..si n-am prins-o decat in 3 ipostaze..restu le-am ratat cu obiectivu..(Multipla si Altea aceeasi tipa):oops:
sa ai X5 si sa nu poti parca normal..pe zapda?:oops: :rolleyes2
toti vecinii mei

teddy 03-08-06 17:45

sper sa nu ma pozati si pe mine cand parchez pe refugiul statiei de tramvai :lol: nu-s femeie, doar nerabdator.

Spark 04-08-06 14:29

ii foarte grea parcarea laterala .. ce vrei ? :D

Eugen_TL 04-08-06 16:42

nu e vorba de greutate...e vorba de comoditate...si eu cam la fel fac ..depinde acum...daca toti sunt intr-o ordine logic ca fac k restu..dar altfel procedez cum imi vine mai usor mie ...

steaua23 04-08-06 23:04

Fara suparare da asta tine si de educatia omului ... si nu e vb de cineva in mod special ... e vb de romani ... in general. Nu mai spun ca daca ajungi intr-o parcare mai mare (mall, metro ... etc) o gramada de masini sunt parcate pe 2 locuri ... si mai ales pe primele locuri ... alea spre intrare.

(!8Y_M 23-11-06 18:23

5 Attachment(s)
Sa va pun si io niste poze...

Reme 26-11-06 12:10

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 507351)
inka un exemplu..de femeie la volan..si n-am prins-o decat in 3 ipostaze..restu le-am ratat cu obiectivu..(Multipla si Altea aceeasi tipa):oops:
sa ai X5 si sa nu poti parca normal..pe zapda?:oops: :rolleyes2
toti vecinii mei

stii ce e greu sa parchezi lateral nu vezi de mamaliga din geam (cazul seatului) :lol: nu stiu cine le da carnetul la vacile astea sunt praf majoriatatea!

florin_cars 26-11-06 15:58

pai sotzu ei e ceva prin politie..k asa urla vaca intr-o zi..la un vecin ce i-a zis ...sa-si mute masina de la scara noastra k i-o sparge next time :oops: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 09:38.

- Copyright 2026 4Tuning