Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - meu. Pareri, ce se mai poate face? (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/1969-e46-meu-pareri-poate.html)

pimp_lex 15-10-04 02:38

mai sunt multe care poti sa faci, bani sa ai!

deci stopurile alea cu leduri arata bestial, nu pune altezza(lexus-style cum ziceti voi) ca nu merge pe BMW asa ceva (de fapt nu prea merge pe multe masini, dar ma rog)

body kit nu-ti mai trebuie e perfect asa

apoi la interior: DVD+navi in fatza, 2 ecrane in tetiere, eventual PS2 in spate, boxe+suburi+ampliuri

apoi, ai brake upgrades (discuri ventilate etc)?, la suspensie ce ai facut? ca sigur exista o gramada de upgrade-uri pt imbunatatirea handlingului

si apoi la motor, sky is the limit

Razvan323 15-10-04 03:00

Mersi de compliments.
Lexus nu merge...la motor nu stiu daca ma bag, mai bine astept pana imi cumpar un M3 si atunci se poate face mai multe, ca asa nu vreau sa fiu wannabe...DVD si Navi m-am gandit sa fac la primavara, poate imi pun si coilovers pt ca acum am doar arcuri Eibach.
Sa vedem ce se mai poate face..cred ca imi pun si oglinzile de M..

n0namee 15-10-04 03:44

:lol: vinde-l repede si ia-ti masina! parerea mea!

COObra 15-10-04 09:14

vreau sa cred ca ai facut o gluma :evil:
va rog nu raspundeti sa o dam in offtopic ca ma apus si sterg. si s-ar putea din greseala sa sterg mai multe :twisted:

Razvan foarte frumoasa masina, parerea mea e ca sa ramai tot la stopurile cu leduri. Jentile sunt belea. :wink:

Razvan323 15-10-04 12:00

Hehe...O sa-l iau eu si pe M3:asul meu de vis, asa macar ramane asta la pretena..LED-urile le visez de mult, asa bestial arata la Coupe de numai..dar inca nu le pot cumpara pt ca nu sunt la sedan.
Si mie miam placut jantele, mi s-a praut ca merge cu negru.
Mersi fain la toti pt comentarii :D

cioli17 06-11-04 21:17

hmm...daca era coupe...oticum ii belea masina...apropo e masina mea preferata dupa pisica :D

Zep 15-01-05 03:19

Parerea Mea este ca masina arata super bine asa cum este acum ! ....Eventual dc vrei .... pune-i o evacuare mai \"galagioasa\" :lol: Intelegi u la ce ma refer ! :)

RaZvY_ 15-01-05 14:54

Mersi de compliment:)
Dar cu sunetul nu prea voi face multe cred...is prea putini 170cp ca sa scoata sunet galagios...poate la viitoarea masinutza:)

teddy 15-01-05 17:25

tot respectul pentru ultimul tau mesaj!!! de-ar gandi toti 'baietasii' ca tine...

Bogdan_16v 15-01-05 17:46

teddy, nu uita ca baiatul sta in Suedia, nu in Rahova sau Dristor... :wink:
Razvan, eu cred ca 170cp nu sunt deloc putini pt o \"galagioasa\", dar depinde ce intelegi prin galagie. Eu, spre ex, prefer un sunet nu prea puternic sau deranjant, insa unul metalic, putin infundat. Personal, as miza mai mult pe partea perfromante decat sunet cand vine vb de evacuare. :wink:

mutzu 15-01-05 18:45

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=4835 <--- uita-te aici la dacia asta cum face, si are 54 cp :) Si are toba pusa.. face doar de la final.. deci daca-ti cumperi un final remus/borla o sa rupa timpanu` :lol:

Razvane la 170 cp o faci sa faca zgomot de se aude pana la noi..

RaZvY_ 15-01-05 21:43

am oroare...sa fiu intrecut de ceva jaf de masina la stop si masina mea suna ca un lamborghini pe LSD si raman cu 50 de metri in spate..:)

Cred ca trebuie cumparat un Pioneer Avic X1 deocamtada si folie pe geamuri...dar daca ziceti voi ca si un sunet ar fi bine...nu exclud nici asta:)

cioli17 16-01-05 12:45

sa te intreb ceva : angeleyes-urile , au venit cu masina sau ti-ai cumparat un kitt de upgrade la faruri ? sau asa a venit masina ?dupa 2002 toate au asa ceva ?

RaZvY_ 16-01-05 14:07

1 Attachment(s)
Salut
Angel Eyesurile iam luat din america, sunt numai ochisorii, fara faruri, pt ca alea cu faruri au culoare de la seria 5, deci galbena. Astea au coloare de xenon ca si in poza asta ca am pus-o, dar la masina mea se vad galbui datorita cameri mai proaste.
Seria 3 nu a avut niciodata Angel Eyes din fabrica, dar se poate cumpara la toate E46 inafara de E46 facelift.

cioli17 16-01-05 14:44

si de unde ai cumparat asa ceva ? de la bmw ? sau de pe ce site ? si cat or fost ?

All times are GMT +2. The time now is 02:22.

- Copyright 2026 4Tuning