![]() |
Re: Intalniri Ploiesti
aaa.. aviz amatorilor... fiatul rosu se conduce de la 16 ani.. pt cei care inca nu au permis.. aranjam ceva? ;)
|
eu vreau :D cand vii cu el la sala sa invat si eu sa conduc ;) sau vin eu la tine ;) si conduc prin curte ;)
|
cand o sa am motor si cutie in el.. da. am motoare si cutii de vieze.. si nu stiu pe care sa le aleg :P
|
pai din toate masinile care le ai e vreuna functionala ?? in momentu asta?
|
ghici.... ce crezi?
|
nu mai bine vorbiti la discutii diverse? :???:
|
sau pe mess. tng, poti sterge ce e inutil? eu nu pot decat sa-mi editez mesajele
|
Bay shantzule nu ii mai tot zice sa vina cu masina dak omu vrea sa bea!!
:-P :-P :-P :-P :-P |
am discutat si am rezolvat mha ;) eu vroiam sa vad fiatul dar din pacate nu am cum ca nu are motor si cutie ;)
|
omu ar veni cu masina..ca decat sa bea, mai bine ar conduce..doar ca momentan nu poate.. dar vine si vremea lui!!
|
bre... aveti si voi dreptatea voastra. din pacate nu o sa pot lucra la el decat cel mai tarziu peste 3 saptamani.. :( si poate atunci va fi gata. actele pe luni martzi.. inscris in circulatzie si tot..
ps. wrcule.. sa vii nene sa te plimb.. o sa aloc un plin de benzina pt teste :D benzina am.. mai trebe rezervor.... :rolleyes2 |
las' ca punem un rezervor de motorina... :) :)
nu tre un rezervor.. ca sunt greu si poate stric si altceva..doar asa..2-3 strazi.. sa vad si eu cum merge.. |
Continuati aici
Topic inchis |
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
- Copyright 2026 4Tuning