![]() |
Re: CEDC Satu Mare 3-4iulie 2010
Din cate am auzit, drumul de la Alesd la Padurea Neagra incolo a fost asfaltat prin primavara. Nu sunt sigur, asa auzisem niste discutii.
|
Ma mir ca s-a stricat drumul prin Ungaria, anul trecut era proaspat asfaltat. Oricum va doresc sa gasiti cea mai buna varianta.
|
Quote:
|
Quote:
|
se merge fara probleme la satu mare...cu orce masina.....dovada ca toti au ajuns cu bine...si daflyer nu a frecat de loc.....fiind cam cea mai joasa.....
|
Mai joasa decat a ta probabil....
|
sall,eu am mers pana la urma direct Satu Mare(am trecut cu bine peste toate denivelarile.. si am venit prin Zalau,sa vad totusi cum e drumu...si surprinzator,e chiar foarte bun :D este o portiune cu ceva gropi inainte de Alesd ,vreo 10 km.in rest oki
|
Been there, saw that. Poze? :D
|
Quote:
e ok drumul, e rau dar se poate circula, cu grija si cu atentie. |
Buza ca buza, dar in spatele buzei este baia de ulei si ii la acelasi nivel cu buza. Imi pare bine ca nu am mers cu masina, dar daca era nevoie, se poate circula cu atentie si pe drumul acela. Pe de alta parte tare as fi vrut sa fiu si eu la start...next time. Show frumos, vreme buna, masini multe, fete, bere rece, felicitari participantilor si organizatorilor!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning