![]() |
Re: Azi 28 Iunie 2006
daca era capotata poate ajungea pe parbriz sau luneta ..depinde de unghiul de aruncare :)))
nu mai spuneti cu toti acelasi lucru" daca aveati ceva cu el.." e f clar ca aveam..s-a zis mai sus..cititi tot ce draq! :lol: :lol: |
nu se vede prea bine dar cred k l-ati nimerit din plin :D
|
Nu am inteles nimic din filmele alea, dar... shi acshente di moldoveni mai avetzi :-P
|
Nu prea era de inteles , am aruncat cu prajituri in CC-ul decapotat al unui bou:D
|
Quote:
hahaha m-am C@c@T pe mine de ras.... ala era un tziganoi :))) muhahahah:twisted: stai cum se zice mai nou? tigan emancipat nu? :))) |
Quote:
nu, ca il jignesti! se zice rrom imputit |
loool cata.... poate nu crezi dar nu e tzigan imputzit... e prietenu nostru :)... si e asa cum ziceam emancipat.. e turc draq sa-l ia.. un mic BURSUC :lol: ;) oricum omu e de caterinca totala...faci pe tine de ras daca il iei cand e vorba sa facem vreo prostie :| " ba ba nu ba..ba ce naiba..ba politia vine ba ba .. sa moara mama ba ... doamnee ne ia la sectie ma tampitilor..ba ba .. etc etc" si sa nu zic ce gusturi are la femei! toti intoarcem capu dupa cele care merita numai el cand vede o balena.. sau hai sa zicem o pasarica STRUTZ... face" mama ceforme asta..ce i-as da..dar are copil " si se lauda ca fwte tot timpul ...dar numai panarame cu gabarit depasit toate :))))
|
Daca e tigan(tigan-turc..tot aia) e alta faza...trebuia sa ziceti de la inceput asa.....
Oricum....daca ii plac fetele "plinute" asta e...:lol: Stiti melodia aia....I like big butts and i cannot lie...:LOL: |
Omu iar isi lasa masina decapotata , baieti trebuie sa actionam ca pe manual:D
|
nu nu :))) acum ne pandeste... stie el ce stie nu e prost :)) lasa ca o prindem nu e problema :)))) eu zic sa fim vreo 2-3 masini ... astfel sa o acoperim pe a lui sa nu o vada de la terasa..nu se gandeste ca actionam din maisni :)) si jap jap cu oua stricate .. ( DECI PUNETI OUALE LA SOARE ! SAPT :) ) :twisted:
|
Quote:
|
eu v-as taia oole daca mi-ati face asa ceva la masina :)
|
Quote:
|
Quote:
|
mata.... (10 caractere):lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning