![]() |
Re: Cielo ysm
Capota portbagajului iese belea...
in stil Do-Luck :twisted: |
siii..... de stalpul dupa ferentari nu spui nimic?
|
arata-mi mie o masina care nu a fost lovita niciodata si dupa mai vb .;)
|
Quote:
|
Quote:
Cum zicea si ivite, ce daca a fost lovita? Imi place cum o sa iasa masina, mult bun gust! Dar nu imi plac barile deloc deloc :( Spor la treaba! PS: Mai am si eu o intrebare. Cam cat timp ai tinut masina pe bara? Cand se termina? :) |
ushor ushor prinde forme!!! bun aja!!!
dupa ce o termini cu vopsitu sa vi la mn cu ea sa o vad ...si sa iti trag un stiker:)) cate luni de munca si cati nervi a mancat masina asta! |
masina a stat pe bara 3 luni , si o sa fie gata in 2 saptamani vopsita cu fete tapitate etc .
|
1 Attachment(s)
o fata de usa aflata in lucru .maine voi face poze la fetele de usa facute complet.
|
Nu o lasa cu materialul asta... e cam urat. Cauta o imitatie de piele care pare fina. Ceva in genul materialului original, dar pe negru. Va fi mult mai frumos.
|
Branhiile de pe bara faţă şi găurile alea din praguri nu îmi plac, în rest este chiar frumoasă.
|
sobo sper ca nu lasi fetele alea asa imbracate in ***-ul de material ca ma ia capu
fale macar negre:P |
Apreciez sfaturile voastre multumesc ,inca o data pt aprecierii.
Materialul a fost ales cu cap de mine ,pentru a imbina tot interiorul cu tapiteria daca veti analiza detaliat interiorul ,materialul ales are toate nuantele. Branhiile au fost montate suplimentar pentru ca imi place cum da cu tema lui Ysmail. |
ce-mi place mult la cielo tau este culoarea si bara fata.si mie unu place materialul...cred ca piele au majoritatea pe tapiterie..
|
La masina se lucreaza, asta este evident.
Ca nu este pe gustul tuturor mi se pare ceva foarte normal, proprietarului trebuie sa-i placa, nu noua care urmarim topicul. Ai idei personale si asta apreciez pe linga munc ape care o depui, nu copiezi tot ce este in stg sau in dr ta, precum se face tuningul romanesc. Bafta , am sa urmaresc pina la final acest proiect! |
17 Attachment(s)
POze cu Ysmail vopsit. maine revin cu poze pe lumina
ps am sa va bag si filmarea de la cabina cit a putut vopsitoru sa faca :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning