![]() |
Re: Pareri despre masina mea : Audi S3 210cp
in afara de praguri , si prelungire bara spate ???? ce i-ai mai facut...a si ai revopsit caroseria???? ca nu vad nici o modificare??? fata de cum ai achizitionat masina...aaa si sa nu uit masina cand a fost vanduta avea chip si filtru... deci???
|
De cine zici dany, k e S3-ul lui RUF?K daca crezi asta nu e, deoarece S#-ul ala e in Slobozia si are acum un kit nou exterior si proprietarul l-a facut inapoi de 209 cp pt k nu ii mai comvenea consumu :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Io am vazut masina dar in niste poze mai neclare pe un telefon al unui tovaras care sta in Slobozia si mi-a zis k i-a schimbat kitul exterior.Acum u ai cumparat-o din Slobozia sau tu stai acolo?
|
Eu sunt din slobozia si locuiesc aici, masina a fost cumparata de la Bucuresti
|
SAL! Imi place f mult masina....keep up the good work.
|
Quote:
|
:)) Nu am mai citit forumul de ieri pana azi , si aflasem aseara k u esti din Slobozia dar masina e pe numere de BUC.Arata super bine masina si din cate am inteles si fuge foarte bine.
|
shmekera masina.felicitari !!!
|
ce parere sa avem ...... masina ii tare si gata..;)
|
masina a avut mai multe softuri puse si filtre sport (mai multe incercari) stiu foarte multe despre masina care nu are rost sa le spun aici...ruf= cezar este un bun prieten de-al meu si o cunosc de cand e in tara si pana acum..
|
Quote:
|
super faina masina!!!prizele de aer din capota arata ff bine si chiar se potrivesc!!!facuta cu gust masina imi place!!!:)
|
nu stiu de soft daca l-a scos cand ti-a dat masina ...eu cred ca il mai are si acum....de probleme nu stiu ...au fost ceva da nu majore....un lonjeron stramb , rasturnata ....:):):) glumesc.....nu au fost probleme majore cu masina , omu a intretinut bine masina e maniac cu chestia asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:06. |
- Copyright 2026 4Tuning