![]() |
Re: VAND SPL DYNAMICS SPL-460 COMPETITION 18"
Nu esti insistent deloc...Ce pot sa zic arata bine in miscare iar efectele sunt laxative :lol: ...Nu vei gasii filmulete pentru ca nu sunt sunt foarte noi si destul de rare difuzoarele...
Fara intentii de ofensa am spus mai sus ca OFER ABSOLUT ORICE PROBA te astept la mine cu un amplificator bun il montam pe masina si TE CONVINGI SINGUR nu pe filmulete sau poze.. Am un singur filmulet in care il poti vedea cum se misca/si efectele lui in regim de muzica la putere relativ mica.Da-mi add preda.tiberiu |
Sus cu ele!!!Preturi foarte bune,scule impecabile...
|
1500 ron pana duminica!!!
|
s-a dus oferta...
1600 ron bucata ... daca gasiti difuzor mai capabil ca acesta la banii astia il dau pe gratis... |
da??:-P
Free up |
Daca zic ceva gresit,corecteaza-ma te rog :D ...Mersi de up!!!
|
Sus...
|
Quote:
Adica merg cel mai bine cu amp la 0,5 ohm....cum le legi pe amandoua la un amp ...sau ce tre sa stie ampliful ala..??? |
cu 2 bobine de 1ohm merg legate ambele la 1 ohm sau la 0.25 (teoretici...)!!!
|
Oricum le legi ,pentru functionarea lor optima si la capacitatea lor nu am ideie ce amplif ar trebui ....si mai ales ce amplif coboara atat de jos....????
|
un amplif de dla 3kw in sus zic ca este ok pt muzica...daca e si mai mare,mult mai bine!!oricum,orice amplif iai da la woofere,vor face presiune pt ca sunt de 18"!! :twisted:
sa ma corecteze tibi unde si daca gresesc... |
Quote:
|
in lumea reala ffff greu o sa ai impendanta REALA la 1ohm...deci,un amplif stabil la 1ohm e ok...ca idee,eu am conectat wooferele mele(tot 2bob d 1ohm) in 0.25 si merg!
consum d curent,papa...ca orice sistem "forta"... :D |
Va salut baieti...subwooferele au doua bobine de 1 ohm.
SE POT LEGA: un singur subwoofer la 2 sau 0.5 ohmi ambele subwoofere 1 ohm/4 ohmi/0.25 ohmi AMPLIFICATOARE: La 1/2/4 ohmi sunt multe amplificatoare La 0.5 ohmi la fel sunt destule.Majoritatea amplificatoarelor bune stabile la 1ohm sunt stabile si in 0.5 ohmi. La 0.25 ohmi nu prea cunosc deci nu stiu amplificatoare PUTERE: eu mergeam cu aprox 5kw pe ambele bucati pe muzica si era mult prea mult am probat si o singura bucata pe un hifonics in 2 ohm la aproximativ 1000 wati si se auzea foarte tare/bine si destula presiune |
Sus cu el...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning