![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
Pe unde umbli omule ca te-am cautat si la magazin simbata si nu erai ? Ai fost dupa BOMBA ROSIE ?
|
se pare ca da...
|
1 Attachment(s)
Iata asa incepe sa arate BMWul dupa vopsire cand a inceput reasamblarea !
|
chiaar vroiam sa zic ....mai baieti ati ramas fara cuvinte sau sunteti fara proiecte noi?????hai ma curaj si poze!!!:):):):):) poate dupa masa asta mai pun ceva FAIN ;)
|
semnalizatoarele alea albe strica aspectu, ca sa numai vb de spoileru ala de japoneza. Daca vrei o masina gen 2fast2furious, get a civic or sothing. Nu strica un BMW, o masina nemteasca.
|
Quote:
apropo M.T.M . .....cum stai cu muzica?te-ai hotarat?ce iti pui si cu cine???:):):) |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Iata acum asamblata , stati flex angel eyesurile si stopurile LED Technic sunt doar am pus astea pana s-a facut spoilerele si la vopsit sa nu se zgarie , dealtfel masina primeste saptamana viitoare 2 tobe de carbon urmand pe urma drumul spre Budapesta pentru a se inlocui inima lui , adica motorul cu unul M3 .
|
Deja sunt si scaune scoica de la Schnitzer si muzica de la Sound Identity , ce va ramane dupa motor interiorul.
MTM - bara imensa trebuie deoarece vor fi 3 radiatoare , adica acum sunt cel de motor, cel de aer conditionat si va mai primi un intercooler care va scoate |
Quote:
1.retrovizoarele 2. jantele...acolo de erai destept iti vindeai jantele tale si era f f f brutall...sau ceva cu bordura ca baloanele acelea nu cred ca corespund cu masina 3.la numar in spate era frumusel incarcat locasul si mutat numaru jos intre cele doua viitoare tobe ;) 4.intradevar cum zic si baieti stopuri spate si semn.fata ...............deci acestea sunt doar niste idei vopseaua este super minunata ...live e cu totul altceva ;)e f faina dar ar mai fi niste mici chichituri ;) |
apropo!!!la capitolu stopuri faruri si eu personal stau nasol :( dar viitoru spune totul;)
|
Sandu - ti-am zis stopurile si farurile sunt la Tg Mures deja doar nu le-am montat deoarece acum am scos masina de la vopsit , si iti dai seama ca acolo nu il duci cu angel eyes sa se frece ! Cat despre jante si eu sunt convins insa el se si-a luat deocamdata pe astea pana se gaseste buget pentru altele sau se dau astea.
Numarul e o idee buna ! |
Frumos bmw-ul!!!super arata fatza masini il face mult agresiv de cat ii!!!;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning