![]() |
Re: B 35 Dvd
aici e vorba despre dvd..pentru celelalte dacii sunt threaduri separate...oricum apreciez efortul si ca nu a stricat-o cu prea multe accesorii inutile
|
Romania cred ca e obsedata de sintagma asta "apreciez efortul". Cu ce dracu il ajuti zicand asta ? Spune, iti place, nu`ti place, cum ai vrea sa fie.. Las`o ca merge si`asa, nu?
|
fratimiu eu nici una din daciile alea care le-ai pus tu pe acolo nu am vazuto sa faca ceva........ dar pe cd-rw l-am vazut si din poze se vede niste fum..... si pe la icstrim s-a vazut........... asa ca tot DVD e mai tare :P
poate nu sti ce zace pe sub capota !!!! ai vazuta vreodata un V8 sub o capoata de dacie 1310 ???? |
ce vedeti voi la masina asta !!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
dvd de ce nu dai tu specificatiile motorului pentru curiosi?
|
pai am dezvaluit eu o parte din fiare ce se ascunde sub capota la dvd :)
|
DVD`ul frate ! :D
|
Chiar e de curse!!!:P
|
DVD`u rulz :D .... saluty ;)
si degaba.. arata wrc`u ala calumea.. daca exista 1 poza pe tot netu cu masina aia... nu o vezi la curse... nu face show .... asta face din unele masini frumoase ;) DVD~U RULZ Z |
bai ma enervati...imi luati vorba cu : DVD_u frateeeeeeee! 8)
cum de ai facut boss topic aici>? :-) Dr Taberei...OLD SCHOOL RACING :twisted: daca nu stiati dvd-u a avut si numere de germania pe masina :lol: kabooom! |
3 Attachment(s)
multumesc mult pt parea voastra si motorul nu o sa stie nimeni ce am pe ea si nu e dacie ?
|
Asa, si ce are exteriorul cu interiorul? am specificat ca eu ma refer strict la designul exterior. Cat despre motor.. Nu a zis nimic de el. Mi`am zis parerea, poate il ajuta cu ceva, poate nu.
|
oricum nu ascult eu de toti copii de dp aici care joaca nfs si alte prosti si tot ce e scris pe masina am fara suparare
|
doamne de cand asteptam sa zici replica asta :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning