![]() |
Re: Espero - BZ-06-BVN
1 Attachment(s)
Eu le-am incalzit cu pistolul cu aer cald si s-au desfacut relativ usor.
Odata ce le desfaci o sa vezi ce usor e de vopsit ca ochelarul ala pe care il vei vopsi e separat si doar il scoti si il vopsesti. Am folosit vopsea negru mat, vreo 3 straturi dupa ce am degresat anterior. Mai multe le-am desfacut sa le curat si sa le dau un strat proaspat de silicon ca unu' din ele avea pamant. edit: Ute cam ce a iesit ca avem aceeasi culoare: |
Quote:
eu o sa innegresc si semnalizarile putin ;) |
Quote:
|
Sau cu sudal pare-mi-se...
|
salutari
astazi masina a primit gpl 8) nu e tocmai tuning dar avand in vedere evenimentele din ultima vreme... e greu... motorul a fost refacut complet :) cu ocazia asta am planat si chiuloasa 0.5mm:rockon: sincer se simte putin si suna putin diferit :D am schimbat nuca la schimbator cu una sport si am scurtat si tija cu ocazia asta :> e cu totu alta senzatie urmeaza o suspensie completa si ma linistesc o vreme sper sa revin cu poze cat de curand |
1 Attachment(s)
am montat suspensia o sa revin cu poze :D
pana atunci ce spuneti ar arata bine ce am facut cu mesteru jhonson 8) |
5 Attachment(s)
niste poze mai recente 8)
suspensia 60cu40 faruri innegrite sincer nu imi place cum au iesit semnalizarile s au desfacut foarte greu in comparatie cu farurile,cred ca o sa le schimb |
Hai ma ca se vede marfa rau cu farurile innegrite !
La semnalizari, stiu ca se desfac f greu, nu sunt lipite si etansate cu mastic, ci doar cu lipici din ala panarama... Si eu cred ca schimb una... Arata bine si cu suspensia, niste impresii dupa montaj ? |
salut
trebuie sa recunosc ca e mult mai bine cu suspensia asta decat cu ce aveam eu 8) o sa mai pun zilele astea cateva poze cu ce am mai facut si pe la interior :-) semnalizarile sunt de rahat...se crapa cand incerci sa le desfaci... dar asta e mai incercam :rolleyes2 sa nu uiti pe 15 cu treaba aia ;) |
Salut,
Masina arata foarte bine cu suspensia asta si jantele mai mari, dar banuiesc ca iti lipseste foarte mult confortul....eu unu, intr-un an de zile m-am saturat de suspensie sport, la ce drumuri avem nu prea se merita.... Bafta in continuare... |
Nu prea se poate idealul : confort, aspect cat mai frumos si tinuta de drum cat mai buna ! Si aici ma refer la superlative, atat!
Adica, suspensie cat mai joasa, jante cat mai mari si roti cat mai late :D . Restul...e cancan ! Eu cunosc masina, am vazut-o live, cand a patit beleaua eu l-am tractat, si s-a rupt sufa de 2 ori =)))))) . Masina arata super, acum cu suspensia asta ( nu am vazut-o zilele astea) probabil arata si mai marfa ! George, Bafta in continuare cu masina si ne auzim zilele astea la tel...sa rezolvam una, alta :D |
Quote:
da stiti cum e :D sufera baba la frumusete 8) :)) |
misto faceliftu :oops:
|
3 Attachment(s)
Quote:
s ar putea spune si asa 8) multumesc intre timp interiorul a devenit negru dar nu am poze :rolleyes2 |
acuma am dat si eu de topic..ce sa zic ..stii deja ... superba masina :D
poze cu interiorul ca nu mi-ai aratat |
| All times are GMT +2. The time now is 12:14. |
- Copyright 2026 4Tuning