Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ajutor - Sala fitness (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/196254-ajutor-sala-fitness.html)

nea_gogu_de_la_gaze 28-06-10 19:00

Re: Ajutor - Sala fitness

Man..te sfatuiesc sa intri pe site-urile alea 2 care ti le-am dat si sa ti fac singur o parere...intotdeauna vor fi polemici pe tema proteinelor,nu are rost sa ne certam pe forum fiindca fiecare o va tine pe a lui si in modul asta nu vom ajunge nicaieri.Gasesti pe site uirle alea 2 toate informatiile care iti trebuie.Sfatul meu ar fi ca in primele luni 3-4 sa faci fara vreun supliment anume.

alinush27 29-06-10 13:55

Arunca o privire aici si incearca sa iti determini tipul somatic . Dupa ce l-ai determinat cauta pe internet mai multe informatii despre el , despre alimentatia care ar trebui sa o ai cat si despre antrenamente specifice tipului .

mitza mtb 30-06-10 01:54

Pai scuza-ma dar eu nu sunt cate putin din toate.. :???:

Ma rog , in mare parte am rezolvat-o .. am fost si ieri si azi la sala .. ieri am facut biceps + piept , astazi umeri + trapez .. maine spate+triceps .. iar joi picioaer + abdomen ...
Oricum va multumesc mult pentru ajutor!!

mike20 30-06-10 09:03

Eu am urmatorul program la sala
luni: spate+ triceps
marti: piept + biceps
miercuri: pauza sau abdomene
joi: umeri + trapez
vineri: picioare
sambata + duminica pauza.
La fiecare grupa de muschi fac 4-5 aparate.La fiecare aparat fac 4 serii ,8-12 repetari,

roberTDH 01-07-10 20:05

Eu am asa :
Luni : Piept, Biceps, Antebrat
Marti: Umeri, Trapez, Abdomen
Miercuri: pauza
Joi:Spate, Triceps, Lombari
Vineri: Picioare, Abdomen
Si OBLIGATORIU sa bagi incalzire calumea inainte de antrenament. Eu nu am putut sa bag aproape o luna jumate triceps ca nu am facut incalzire calumea.

mitza mtb 01-07-10 22:05

eu nu pot sa indrept cotul la maxim .. ma doare de ma p*s pe mine ..
Dar nu inteleg.. ce sunt lombarii ? Umerii ?

Tzzantaru 02-07-10 02:09

cea mai simpla descriere cu care pot venii la ora asta : lombarii sunt muschii de la spate , opusi abdomenului.

@nea gogu : zici a iei proteine de la inceput si n-ai avut probleme..spune ce iei , de cand , in ce ritm si daca ai facut pauza(de proteine) , si daca ai facut pauza de la sala(dupa ce te-ai apucat sa iei proteine)

nea_gogu_de_la_gaze 02-07-10 18:41

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 3487003)
cea mai simpla descriere cu care pot venii la ora asta : lombarii sunt muschii de la spate , opusi abdomenului.

@nea gogu : zici a iei proteine de la inceput si n-ai avut probleme..spune ce iei , de cand , in ce ritm si daca ai facut pauza(de proteine) , si daca ai facut pauza de la sala(dupa ce te-ai apucat sa iei proteine)

Am spus ca nu am luat proteine de la inceput,primele 3-4 luni le am facut la liber,mi-a mers bine dar nu cresteam.In urma unei vizite la un nutritionist,acesta mi a recomandat la inceput un MRP,dupa aceea am trecut pe Weight Gainere.Nu am facut niciodata pauza mai mare de o saptamana de la sala(pana si saptamana aia a fost din cauza unei enterocolite provocate de cateva bucati de sunca caroli).Pauza de la proteine nu am facut inca,iau de 1 an,analizele au iesit foarte bine,ficatul,rinichi totul ok.
Vara asta cred ca voi face o pauza in proteine,pe caldurile astea nu am aceeiasi pofta de mancare iar daca nu am cel putin 5 mese pe zi,degeaba ma zbat cu proteinele.

Chestia cu durerea in cot,e ok,toti am avut o la inceput...corecteaza ma daca ma insel dar e posibil sa fie tendonul bicepsului.Mie mi-a trecut in totalitate cam intr o saptamana,cu tot cu fastum gel si niste bandaje elastice.
Lombarii de obicei ii fac la sfarsitul zilei in care am lucrat spatele,uite arunca o privire aici ca sa te convingi ce sunt
http://media.photobucket.com/image/l...schiiumani.jpg

Tzzantaru 03-07-10 00:23

aham..ok ,daca nu ai inceput direct cu ele si ai facut liber vreo 4 luni e ok.acuma depinde si de dozele care le ai la proteine.la inceput nu cresteai pt ca atunci formai muschii ca sa ai pe ce "sa construiesti" mai incolo.cat depsre ficat , daca iei calumea alea , si in cazu in care trebuie le iei in combinatie cu pastile pt ficat , nu are treaba.
numa dupa ce faci pauza de proteine , mai trage vreo 4 luni fara..si nu le lasa brusc...miscsoreaza "portia" treptat.nu-ti trebuie neaparat 5 mese pe zi.ajung 3 , da sa pui sala cumva intre(de ex. manci de dim , stai sa se linisteasca mancarea , mergi la sala si cand te intorci la fix pt masa de pranz).numa ca alea 3 mese trebui sa fie consistente.

nea_gogu_de_la_gaze 03-07-10 10:01

Sunt constient ca mai devreme sau mai tarziu va veni clipa cand timpul nu imi va mai permite sa frecventez sala cum fac acu.Atunci sa ce o sa si faca catabolismul de cap.Nu fac nebunii de genu depasirea dozelor de administrare fiindca nu are niciun rost,consider ca 40 de g de proteina si de 4 ori mai multi carbo,imi sunt sufiecienti pentru dupa antrenament,avand in considerare tipul meu somatic.
Din alimente,cu greu indeplinesc valorile nutritionale ale unei portii de shake.Cand va fi sa o las mai moale,daca ajung la 3 mese pe zi,"cat voi baga in mine nu mi va fi suficient pentru cat voi scoate"scuze de exprimare dar cam de dimineata pentru mine :))
Prin urmare...catabolismu o sa lase ceva urme.
Pastile de ficat nu am luat pana in prezent,hepato-protectoarele o sa le administrez daca ma hotarasc sa trec pe "artileria grea" si daca aceea va fi pe cale orala(putine sanse)
Oricum,dupa cum am mai spus,vara asta ma gandeam sa o las mai moale cu WG-urile,probabil voi incerca si o cura de dezintoxicare.
Am consumat cantitati "industriale" de carne si alimente bogate in proteine in perioada de incarcare.

rizea.vlad 06-07-10 22:21

Ce program ciudat am eu fata de voi..
Luni:biceps+triceps
Marti:Piept
Miercuri: Spate+trapez
Joi:Picioare
Vineri:Abdomen
Sambatasi Duminica: Pauza
Incalzirea poti sa o faci cu banda elastica daca are sau gantere mici.
Suplimente iau Glutamina.

Si da...am antrenor personal(conditia mamei).
Ce durere in cot??? Cand lucrati triceps?? Eu nu am avut, si eram la fel de mobil ca o p**a. Si antrnamentul meu a fost shock, ptr. ca trebuia sa dau la CML!

mitza mtb 08-07-10 01:54

De cateva zile mananc batoane din acelea .. Protein-R de la Redis nutritie .. sunt bune de ceva? Mananc degeaba? Patesc ceva de la ele ? :???:

nea_gogu_de_la_gaze 08-07-10 20:49

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 3501444)
De cateva zile mananc batoane din acelea .. Protein-R de la Redis nutritie .. sunt bune de ceva? Mananc degeaba? Patesc ceva de la ele ? :???:

Nu patesti nimic de la ele,dar nici sa nu te astepti la rezultate.Ele sunt doar niste "gustari"

rizea.vlad 09-07-10 16:07

Nu vreau sa fac reclama, dar produse de calitate sunt pe http://www.pronutrition.ro/ !

nea_gogu_de_la_gaze 09-07-10 20:05

Quote:

Originally Posted by rizea.vlad (Post 3505472)
Nu vreau sa fac reclama, dar produse de calitate sunt pe http://www.pronutrition.ro/ !

Da...thumbs up,raport calitate\pret excelent.Foarte multumit de produsele lor:D

All times are GMT +2. The time now is 02:46.

- Copyright 2026 4Tuning