![]() |
Re: Level R
Da sunt si alte marci de masini :)
|
Quote:
Sa traiasca PRESEDINTELE ANDY:lol::D |
:))buna asta!
dar are dreptate!el este VicePresedinte (adica la nivelul de Tuner,imediat sub sef)iar restu trebe sa capatati voi ranguri inalte |
alexcump este nick ul meu in joc...Astept invitatia vostra
|
frate te rog sa aplici la crew pt. ca nu pot da invite la tine nu stiu ce are;( crew-ul se numeste 4Tuning si tag-ul /4T\
|
Mici upgraduri : Stage 3 caroserie,stage2 :suspensie,transmisie,ecu,motor,cauciucuri!!!
Momentan nu mai bag banii in masina astept sa imi iau o ASTRA GTC:D P.S: Triasca Presedintele Andy:peace::peace::peace::peace: |
Trăiască Partidu' 4Tuning!!!:))
dap...nici eu nu mai bag bani in mașină vreau sa imi cumpăr z4 Coupe:D(cobra)oricum,4runner este destul de bun cum l-am tunat..nu pre mai are nevoie de upgrade-uri Trăiască Partidu' 4Tuning!!! |
Tin sa anunt PARTIDU' si in special pe Domn Presedinte ca in max. 2 zile o sa avem inca o masina noua in palmares!!!!!
P.S Sa traiasca Andy( cica e si el prezent pa'colo prin partid):ihearu::workout::workout::drunk: |
Scuze de dublu dar nu pot da edit
NEWS: Mi-am luat ASTRA GTC++++++ S3-ul a ajuns la stage 4 +painting+aerograf+ jante:D |
Te felicit pentru progres!Eu am mai tunat Toyota 4Runner pentru a putea capata bani mai usor la WANGAN,ca altfel sunt distrus.I NEED COBRA!
P.S:Astra ai luat-o cu RP sau GP/AP? |
Quote:
Nu stiu ce a fost ieri ..de au fost asa reduceri.Orcum trebuie sa ma apuc de ASTRA:twisted::twisted: |
este SALE,deci multe masini sunt la super-reducere!!!!eu mi-am luat aproape toata clasa 1,cu acest sale:D
|
Deci mau rupt preturile la piese pt ASTRA GTC .......dar cu timpu sper sa o fac asa cum imi place!!!
Daca continui sa joc asa pana la sfarsit-ul saptamanii o termin si ajung la stage 4!!!! Ceva noutati >>?:twisted::twisted::twisted: |
strang bani de cobra
rup la cl1 cu 4runner:D |
scuzati double postul
Am observat ca chestiile aerodinamice (cum ar fi bullbar la 4runner) ajuta destul de mult la acceleratie,viteza si downforce |
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning