![]() |
Re: E60 - 530dA M Sport !!!
Urat arata cu jantele negre. Uita-te la un singur lucru in poza 2: mai distingi vreo forma pe ele ?
|
mie mi se par foarte ok jantele.avand in vedere ca is provizorii.masina trebuie sa o faci in asa fel incat sa iti placa tie.noi nu iti putem da decat o parere.spor la masina
|
nu prea arata cu jantele negre, dar daca sunt provizorii merg ! :D ... astept sa vad cu arata dupa ce o faci shadow line ! ;) spor cu ea in continuare !
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
de acord cu cristi tecar :lol:
sincer, daca mergi tot pe gri, nu vad rostu' shadow line`ului :P |
Quote:
|
alba cu plafon negru, cu toate ca acum sunt ft multe asa...dar arata demential!!!:peace::peace:
|
Quote:
Asta e preferinta si fratelui meu , numai ca eu pefer ca inainte de toate ca o masina sa arate bine , sa fie in stare sa si fuga , nu ca nu fuge , dar am mania detaliilor eu ! sa fie perfecta pana la ultimul surub si dupa aia sa ma ocup de exterior ! mai am si acel e39 si cred ca ai vazut pozele cum arata la exterior masina aia ! in schimb am curaj sa fac inconjurul lumii cu ea , pentru ca stiu cum e masina din punct de vedere mecanic ! |
pe ideea asta merg si eu, intai tehnic, si apoi estetic...
eu as merge mai mult pe negru |
felicitari pt achizitie Devil si km fara incidente... frumoasa rau jucaria!
|
Quote:
Oricum,cat mai multi kilometri fara incidente :D |
Frumoasa masina, nu prea imi place cum ii sta cu jantele negre dar tie trebuie sa-ti placa, nu noua :P un lucru nu inteleg, ce rost au "prizele de aer" de m5?Inteleg ca are kit M si etc dar la alea chiar nu le vad rostu din moment ce nu e M5.Explica-mi si mie care e treaba cu ele :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Cu siguranta :lol:
|
Foarte frumoasă maşina!
Scoate colierele alea de pe faţă de la număr şi cumpără bandă dublu adezivă. Eu am cumpărat din Bricostore cu 20 de lei (Tesa şi ţine pānă la 25 de kg şi este de exterior) Scoate şi de pe spate suportul de număr şi şterge marginile la plăcuţe. Va arăta mult mai bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning