Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un tico cu personalitate (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/195432-tico-personalitate.html)

sebastyan2001 02-07-10 23:32

Re: Un tico cu personalitate

Vesti bune ! Motorul inca merge ok si banuielile mele nu s-au confirmat. Se pare ca o valva electrica de pe carburator nu isi mai facea treaba, am schimbat-o si totu e ok. Azi dupa rezolvarea problemei m-am decis sa duc si alternatoru la facut pentru ca stau cu becu aprins in bord de aproximativ 2 luni si cred ca duc si electromotoru ca imi da rateuri cateodata. Oricum motoru nu scapa de rk asa ca ma voi apuca sa imi procur tot ce am nevoie pentru al face nou si non euro :)) !

B-99-SAA 02-07-10 23:57

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3489204)
Vesti bune ! Motorul inca merge ok si banuielile mele nu s-au confirmat. Se pare ca o valva electrica de pe carburator nu isi mai facea treaba, am schimbat-o si totu e ok. Azi dupa rezolvarea problemei m-am decis sa duc si alternatoru la facut pentru ca stau cu becu aprins in bord de aproximativ 2 luni si cred ca duc si electromotoru ca imi da rateuri cateodata. Oricum motoru nu scapa de rk asa ca ma voi apuca sa imi procur tot ce am nevoie pentru al face nou si non euro :)) !

Ma bcucur enorm ca e totul ok! Macar poti sa-ti faci treaba cu ea pana bagi motoru la segmentat. Asteptam in continuare vesti bune! :lol:

PS: te-am vazut pe mess azi, dar nu aveam timp sa stau, si cand m-am intors acasa nu mai erai. dar te prind odata :D

sebastyan2001 08-07-10 23:23

Vesti noi, am schimbat azi capetele de bara ca imi troncaneau (acum am absolut toata mecanica pe fata noua) si am schimbat si tamponul motorului din spate (am si toate tampoanele de pe motor noi). Acum vestea cea proasta este ca dupa ce am plecat de la garaj acasa am ramas fara permis :)) . Mai am de condus 15 zile si dupaia 1 luna pauza, la fix ca pot termina exteriorul masinii.

speed line 09-07-10 00:21

oooo welcome to the club :D ce ai facut cum ai reusit? lasa ca dupa o luna de "bibilit" la ea o sa iasa masina boboc :)

sebastyan2001 13-07-10 01:00

8 Attachment(s)
Am terminat in sfarsit de facut subwooferul si l-am montat(mai am si loc in portbagaj :) ). Am dat o spoiala la capota si la bara fata ca sa nu mai atrag atentia politiei si maine sper sa finisez bara spate care am dat-o ieri in fuller si sa o vopsesc si pe aceasta alb. Maine sper sa mai trag o mana de vopsea la bara fata ca nu mi-a ajuns decat pt prima mana vopseaua luata si sper sa montez si grila.

B-99-SAA 13-07-10 08:20

Bara spate e noua? De ce nu i-ai astupat p-acolo una alta, cum ar fi stopurile alea de ceata si marsalier, santul ala de sus, eventual ii dadeai alta forma :lol: Sa o vopsesti si p-aia de pe spate, fata imi place cum arata. Apropo, mi-ai furat ideea pt eleron :-P si pt bara fata la fel :sad: Iti pui numar patrat?? Sau ce ii faci acolo in fata?
Lasa ca rezolv si eu cu masina, si-ti arat pe a mea exact cum vreau sa arate un Tico :D Tine-o tot asa! Spor la treaba!

sebastyan2001 13-07-10 13:22

Bara spate a fost noua si neagra, la 1 sapt ma lovit unu si sa crapat, am lipit-o pe interior cu o plasa metalica speciala si cu niste plastic, am reparat-o cu chit si i-am tras un spritz chit la pistol. Urmeaza maine sa o finisez cu smirghel de 600 si sa o vopsesc alb. Nu am vrut sa astup dunga si becurile de marsalier si ceata pentru ca am lasat dunga si in bara fata, singura dunga care o astup va fi dunga de pe aripi si usi. Imi era frica ca daca astup si in bara fata dunga va parea prea goala si mare .... Lampa de ceata va fi tot transparenta ca cea de marsalier numai ca va avea bec rosu.

STREET 14-07-10 10:27

sebastian facem un schimb de stopuri?
ti le dau pe a mele cele clare si tu pe astea cu cercul in mijloc. ce zici?

sebastyan2001 22-07-10 12:41

37 Attachment(s)
Street nu sunt interesat de schimburi dar iti pot aduce un set ca ale mele la un pret decent ;) .

Pana una alta am facut o mica excursie de 500 km pana la tara si inapoi si daca tot am ajuns la curte unde puteam sa lucrez calumea m-am gandit sa ii dau si o terosonare. Am cumparat de aici grund cu inhibator pentru rugina, perii de sarma pt flex si bormasina, mastic pensulabil pentru imbinari, teroson cauciucat, diluant si multe pensule :D . Pe dedesubt e gata curatata, grunduita si terosonata iar la exterior e doar curatata urmand sa ii dau cu zinc si cu teroson pentru pistol nefiind nevoie sa dau strat gros ca la exterior.

sorin_maican20 23-07-10 19:45

Salut,

Foarte frumos ai lucrat la masina. Daca nu ma insel ai spus ca poti face rost de stopuri pe spate modelul acela cu semnalul clar. Poti sa imi dai un pm cu pretul?

Succes in continuare

Danuttz Unique 07-09-10 00:33

Nu se mai aude nimic nou in legatura cu bestia:)?

sebastyan2001 07-09-10 14:56

Salut, sa mai lucrat la masina dar din lipsa de timp nu am mai postat. Am sa revin mai tarziu cu poze si cu detalii noi !

Fireburn_03 09-09-10 22:21

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3641049)
Salut, sa mai lucrat la masina dar din lipsa de timp nu am mai postat. Am sa revin mai tarziu cu poze si cu detalii noi !

pune si tu poze :)
chiar daca e multicolora :D

mai bine ii faceam eu aseara :-"

TM32CIP 14-09-10 16:24

Faina treaba, incepi cu inceputul .
Pot doar sa presupun ca ai scos uleiul din motor inainte sa faci manevra asta :-)

pustiu_FUG 14-09-10 18:00

Salut, poti sa imi spui un pret la jante cat ai dat pe ele? aici sau intr-un p.m, merci si bafta!!!!

All times are GMT +2. The time now is 23:14.

- Copyright 2026 4Tuning